Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Թարմ բանջարեղեն ամբողջ տարվա ընթացքում

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Թարմ բանջարեղեն ամբողջ տարվա ընթացքում:

Ձմռան համար ավելի քան 15 տարի մենք պատրաստում ենք Աչուչուկ: Այս լոլիկի պահածոն սովորաբար մատուցվում է փլավի հետ:

Այս պահածոն շատ դյուրին և արագ է պատրաստվում, աղ, ձեթ կամ քացախ չի պահանջում: Եվ ձմռանը կարող եք հյուրերին զարմացնել լոլիկի թարմ աղցանով:

Ընդամենը բացեք բանկան, ավելացնել կտրատված սոխ, կանաչիներ և պղպեղ, աղ անել և մատուցել ​​սեղանին: Շատ համեղ է նման աղցանը տարբեր փլավների կամ մսային ուտեստների հետ:

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Բաղադրությունը

_լոլիկ

_մաքուր, ստերիլիզացված բանկաներ

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Կտրել լոլիկը, ինչպես ցանկանում եք, պարզապես կարող եք դրանք կտրատել այնպիսի կտորներով, ինչպես աղցանի համար:

_Մանրացված լոլիկը կաթսայի մեջ լցնել, ծածկել կափարիչով, թող դրանք եռան, և հենց այդ պահին բանջարեղենը լցնել մաքուր, ստերիլիզացված բանկաների մեջ և ամուր փակել:

_Ուշադրություն դարձրեք մի քանի մանրուքների, որպեսզի ճաշ պատրաստելիս խնդիրներ չլինեն:

_Եռացնելուց առաջ լոլիկները պետք է խառնել, բայց ոչ ֆանատիկորեն, պարզապես նրբորեն փայտե գդալով խառնել` եզրերից դեպի կենտրոն:

_Անպայման ստերիլիզացնել բանկաները, եռացնել կափարիչները:

_Լոլիկները բավականաչափ կիպ տեղադրել բանկայի մեջ, որպեսզի չլինեն բաց տարածություններ:

_Կափարիչով փակելուց հետո պետք է փաթաթել և թող սառչի:

Կարող եք պահել այս լոլիկները նկուղում կամ սառնարանում:

Լոլիկի պահածո Աչուչուկ

Իսկ թե ինչ անել այս լոլիկի հետ ձմռանը, արդեն որոշեք ինքներդ, դուք կարող եք գտնել օգտագործման բազում տարբերակներ: Հուսով ենք, որ ձեզ նույնպես դուր կգա Աչուչուկը:

Լոլիկի պահածո Աչուչուկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք