Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Թարմ բանջարեղեն ամբողջ տարվա ընթացքում:
Ձմռան համար ավելի քան 15 տարի մենք պատրաստում ենք Աչուչուկ: Այս լոլիկի պահածոն սովորաբար մատուցվում է փլավի հետ:
Այս պահածոն շատ դյուրին և արագ է պատրաստվում, աղ, ձեթ կամ քացախ չի պահանջում: Եվ ձմռանը կարող եք հյուրերին զարմացնել լոլիկի թարմ աղցանով:
Ընդամենը բացեք բանկան, ավելացնել կտրատված սոխ, կանաչիներ և պղպեղ, աղ անել և մատուցել սեղանին: Շատ համեղ է նման աղցանը տարբեր փլավների կամ մսային ուտեստների հետ:
Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Բաղադրությունը
_լոլիկ
_մաքուր, ստերիլիզացված բանկաներ
Լոլիկի պահածո Աչուչուկ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Կտրել լոլիկը, ինչպես ցանկանում եք, պարզապես կարող եք դրանք կտրատել այնպիսի կտորներով, ինչպես աղցանի համար:
_Մանրացված լոլիկը կաթսայի մեջ լցնել, ծածկել կափարիչով, թող դրանք եռան, և հենց այդ պահին բանջարեղենը լցնել մաքուր, ստերիլիզացված բանկաների մեջ և ամուր փակել:
_Ուշադրություն դարձրեք մի քանի մանրուքների, որպեսզի ճաշ պատրաստելիս խնդիրներ չլինեն:
_Եռացնելուց առաջ լոլիկները պետք է խառնել, բայց ոչ ֆանատիկորեն, պարզապես նրբորեն փայտե գդալով խառնել` եզրերից դեպի կենտրոն:
_Անպայման ստերիլիզացնել բանկաները, եռացնել կափարիչները:
_Լոլիկները բավականաչափ կիպ տեղադրել բանկայի մեջ, որպեսզի չլինեն բաց տարածություններ:
_Կափարիչով փակելուց հետո պետք է փաթաթել և թող սառչի:
Կարող եք պահել այս լոլիկները նկուղում կամ սառնարանում:
Իսկ թե ինչ անել այս լոլիկի հետ ձմռանը, արդեն որոշեք ինքներդ, դուք կարող եք գտնել օգտագործման բազում տարբերակներ: Հուսով ենք, որ ձեզ նույնպես դուր կգա Աչուչուկը:
Լոլիկի պահածո Աչուչուկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: