Լոլիկով բուլկիներ. Այս բուլկիները պատրաստվում են շատ պարզ և հեշտ:
Անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ գոնե մեկ անգամ համտեսելով նման հրաշքը, դուք միշտ կպատրաստեք դրանք տարբեր առիթներով:
Երբ պատրաստեք լոլիկով բուլկիներ, կհամոզվեք, որ դրանք անմիջապես անհետանում են սեղանից, քանի որ շատ համեղ են:
Լոլիկով բուլկիներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Ձու 2 հատ
_Լոլիկ 2 հատ
_Ալյուր 350 գ
_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
_Թարմ խմորիչ 10 գ
_Ձվի դեղնուց 1 հատ
_Աղ 1/2 թեյի գդալ
Լոլիկով բուլկիներ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Լոլիկների վերևի մասում կտրվածք անել խաչաձև և վրան լցնել եռացրած ջուր, թողնել մի քանի րոպե, ապա հանել կեղևը: Կտրեք միջին չափի կտորներով և լցնել դրանք բլենդերի մեջ:
_Դրանց վրա կոտրել ձվերը և մանրակրկիտ խառնել, մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Առայժմ մի կողմ դնել այս խառնուրդը:
_Ալյուրը մաղել հարմար ափսեի մեջ, ավելացնել շաքարավազը և խմորիչը, դրանք խառնել պատառաքաղով: Այժմ ավելացնել լոլիկի խառնուրդը, խառնել:
_Հունցել խառնուրդը, դնել ափսեի մեջ, ծածկել սրբիչով և թողնել 1 ժամվա ընթացքում, մեկ ժամ հետո կրկին հունցել այն և ետ դնում ամանի մեջ, թողնել ևս կես ժամ:
_Այնուհետև խմորից պատրաստել ճոպանիկներ, իրար վրա դնել խաչաձև և հյուսել` ինչպես ցույց է տըրված նկարում:
_Պատրաստի բուլկիները դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա, խմորի վրա քսել հարած դեղնուց: Տապակը դնել մինչև 170 աստիճան նախապես տաքացված ջեռոցում, թխել 25 րոպե:
Լոլիկով բուլկիները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ