Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստեք միանգամից 2 բաժին, շատ արագ է սպառվում, հավատացնում ենք
Այս մարինացված լոլիկի նախուտեստը կդառնա ցանկացած սեղանի հիմնական ուտեստը: Ավելի շատ պատրաստեք, քանի որ ձեր հյուրերը նախ թթու լոլիկը կվերցնեն:
Նախուտեստը արագ է պատրաստվում, և դրա համար անհրաժեշտ բաղադրիչներն ամենապարզն են:
Լոլիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_միջին չափի լոլիկ 3-4 հատ
_միջին չափի սոխ 1 հատ
_սխտոր 1-2 պճեղ
_մեղր 1 թեյի գդալ
_կծու կարմիր պղպեղ 0.5 թեյի գդալ
_ռեհան չորացրած 1 թեյի գդալ
_կիտրոնի հյութ 1 ճաշի գդալ
_բուսական յուղ 3-4 ճաշի գդալ
_աղ՝ ըստ ճաշակի
Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Լոլիկները կտրեք ցանկացած հաստության կտորների (ըստ ձեր ճաշակի), լցրեք դրանք խորը ամանի մեջ:
_Կտրեք սոխը կես օղակներով և դրանք շաղ տալ լոլիկի վրա:
_Լոլիկի հաջորդ շերտը դրեք սոխի վրա, դրա վրա` կրկին սոխի շերտ:
_Բանջարեղենը շերտերով դնել այնքան ժամանակ, մինչև վերջանա:
_Մի փոքր ամանի մեջ զգուշորեն խառնել աղը, պղպեղը, չորացրած ռեհանը, մեղրը, բուսական յուղը, մանրացված սխտորը, կիտրոնի հյութը:
_Ստացված մարինադը լցնել լոլիկի վրա:
_Որոշ ժամանակ անց լոլիկը նույնպես կթողնի հյութը և կմարինացվի դրա մեջ:
_Լոլիկով ամանը ծածկել կափարիչով և երկու օրով թողնել սառնարանում:
_Երկու օր անց ուտեստը կարելի է մատուցել:
Շատերը չեն կարողանում դիմադրել և անմիջապես են փորձում այս աղի թթու լոլիկը: Բայց ոչինչ: ՄԻայն հիշեք, որ դրանք պարզապես երկու օրվա ընթացքում ստանում են կատարյալ համ:
Լոլիկով նախուտեստը պատրաստ է
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կաղամբով աղցան