Լցոնած կարտոֆիլ. Համեղ ու քնքուշ ուտեստ որը հաճույքով կուտեն անգամ քմահաճ բալիկները

Լցոնած կարտոֆիլ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած կարտոֆիլ պատրաստելու շատ բաղադրատոմսեր կան: Դրանք թույլ են տալիս հաճելիորեն բազմազանեցնել մեր սննդակարգը: Բայց հավանաբար դեռ չեք լսել այս պարզ բաղադրատոմսով պատրաստման եղանակի մասին:

Եթե կարծում եք, որ պետք է երկար ժամանակ չարչարվեք այս ուտեստը պատրաստելու համար, ապա դա ամենևին էլ այդպես չէ: Եթե ​​երեկոյան կարտոֆիլ եք թխել կամ նախապես պատրաստել եք, առավոտյան արդեն հեշտությամբ կարող եք պատրաստել նոր յուրօրինակ ուտեստ:

Լցոնած կարտոֆիլ

Լցոնած կարտոֆիլ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 2-3 հատ

_Կոշտ պանիր 50 գ

_Լոլիկ 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Մաղադանոս 1 փունջ

_Ձիթապտուղ 50 գ

_Կարագ 40 գ

_Կաթ 50 մլ

_Աղ

_Սև պղպեղ (աղացած)

_Պապրիկա

Լցոնած կարտոֆիլ

Լցոնած կարտոֆիլ

Լցոնած կարտոֆիլ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ և չորացնել մեծ կարտոֆիլները: Վրան քսել արևածաղկի ձեթով և տեղադրել փայլաթիթեղով ծածկված տապակի վրա: Թխել ջեռոցում մեկ ժամ` 190-200 աստիճանի տակ:

_Դրանից հետո ստուգել կարտոֆիլի պատրաստությունը՝ դանակով ծակելով: Այն պետք է հեշտությամբ խրվի:

_Կարտոֆիլը կտրել այնպես, որ կարծես կափարիչ եք հեռացնում: Հանել և լցնել փափուկ մասը խորը ամանի մեջ:

_Պատրաստեք միջուկը. Պատառաքաղով տրորել կարտոֆիլի պյուրե, խառնել կարագի, քերած պանրի, պղպեղի, աղի, մանր կտրատված ձիթապտղի, լոլիկի, կանաչիների և կաթի հետ:

_Լցնել միջուկը կարտոֆիլային «ամանի» մեջ, վրան քսել բուսական յուղ, ցանել պղպեղ և թխել ևս 20 րոպե:

Լցոնած կարտոֆիլ

Եթե ​​հանգստյան օրերին սիրում եք կարտոֆիլ մատուցել որպես խավարտ, ապա դա հաջորդ անգամ արեք օգտվելով այս բաղադրատոմսից: Այս ուտեստը շատ լավ հագեցնում է և ֆանտաստիկորեն համեղ է:

Լցոնած կարտոֆիլը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով համեղ ու պարզ ուտեստի տարբերակ.

Խնդրում ենք Գնահատեք