Լցոնած կրծքամսով գլանափաթեթներ. Համեղ և հաճելի նախուտեստ
Դուք հանդիպե՞լ եք այնպիսի ուտեստների, որոնք ցանկանում եք պատրաստել միայն տոներին: Թվում է թե պարզ, թե մատչելի, բայց ինչ-որ կերպ հանդիսավոր է թվում: Այսպիսի զգացողություն եմ ունենում, երբ նայում եմ լցոնված հավի գլանափաթեթներին:
Այս գեղեցիկ և հագեցնող նախուտեստն ինձ երբեք չի հիասթափեցրել՝ միշտ դառնալով տոնի գլխավոր իրադարձությունը:
Գլանափաթեթներն իրենք պատրաստվում են հավի կրծքամսից, և միջուկը կարող է բոլորովին այլ լինել: Մեջը կարող եք լցնել նուրբ սերուցքային պանրով և կանաչիներով, կամ օգտագործել իմ տարբերակը՝ լոլիկով և ձվով: Այսպիսով, բոլորը կարող են անսովոր հավի նախուտեստ փորձել:
Լցոնած կրծքամսով գլանափաթեթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի կրծքամիս 500 գ
_Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
_Ձու 2 հատ
_Կոշտ պանիր 100 գ
_Չերի լոլիկ 6-7 հատ
_Կանաչիներ 0,3 փունջ
_Սխտոր 1-2 պճեղ
_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
_Քնջութ 1 թեյի գդալ
_Աղ `համտեսելու համար
_Սև պղպեղ (աղացած)` համտեսելու համար
Լցոնած կրծքամսով գլանափաթեթներ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել կրծքամիսը բարակ շերտերով, ծածկել յուղով, աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի (կարող եք ավելացնել ձեր նախընտրած համեմունքները), Լավ խառնել:
_Գլանափաթեթները ձևավորելու համար ձեզ հարկավոր են խոհարարական կոներ: Կարող եք դրանք գնել կամ պատրաստել ինքներդ ստվարաթղթից և փայլաթիթեղից:
_Կրծքամսի շերտերն ամուր փաթաթել կոնի վրա, որպեսզի շրջադարձերի միջև բացեր չլինեն:
_Տեղադրել կտորները ջեռոցի տապակի վրա:
_Գլանիկները թխել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե: Թող դրանք ամբողջովին սառչեն, ապա հանեք փայլաթիթեղը:
_Եփել 1 ձու և քերել մանր քերիչով: Ավելացնել քերած պանիր, կտրատած կանաչիներ, մանր կտրատած լոլիկ և թթվասեր:
_Լավ խառնել և խողովակները լցնել միջուկով: Դրանց կարմրելու և պանիրը հալեցնելու համար նախուտեստի վրա քսել հարած ձու և շաղ տալ քնջութի սերմեր: Վերադարձեք ջեռոցը 10 րոպե:
Հավի նախուտեստը մատուցելիս նախազգուշացրեք հյուրերին, որ սա դեռ աղանդերը չէ: Հիմա ժամանակն է փորձել այս համեղ գլանափաթեթները:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով ռուլետ