Լցոնած ձողիկներ. Մանկությունից ծանոթ քաղցրավենիքի լավագույն բաղադրատոմսը

Լցոնած ձողիկներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Լցոնած ձողիկներն իսկական հաճույք կլինեն ձեզ համար: Նրանք կզարդարեն բացարձակապես ցանկացած սեղան, ընտանեկան համեղ ընթրիքի կամ թեյի հաճելի երեկույթ: Անպայման պատրաստեք, հյուրասիրվեք ինքներդ և մատուցեք ձեր սիրելիներին:

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմոր

_Ալյուր 270 գ

_Թթվասեր 130 գ

_Կարագ 125 գ

_Աղ 1 պտղունց

Կրեմ

_Ձվի դեղնուց 3 հատ

_Շաքար 100 գ

_Կաթ 250 մլ

_Եգիպտացորենի օսլա 2 ճաշի գդալ

_Փափուկ կարագ 100 գ

_Վանիլային շաքար 10 գ

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկներ. Պատրաստման եղանակը

_Սկզբի համար պատրաստել կրեմը: Դրա համար կաթը լցնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքար, վանիլային շաքար, լցնել դեղնուցները, ավելացնել եգիպտացորենի օսլա:

_Այս ամենը հարմարանքի օգնությամբ մանրակրկիտ խառնել: Դրանից հետո մենք խառնուրդը դնել վառարանի վրա և տաքացնել այնքան ժամանակ, մինչև այն թանձրանա: Պատրաստի կրեմը դնել առանձին ամանի մեջ, ծածկել սննդի թաղանթով և թող սառչի:

_Խմորի համար ալյուրը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել փափուկ կարագ, աղ և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել հենց ձեռքերով:

_Հետո ավելացնել թթվասերը, նորից խառնել և խմորը հունցել: Խմորը փաթեթավորել պլաստիկե թաղանթով և կես ժամով դնել սառնարանը:

_Պատրաստի խմորը գրտնակել 2 մմ հաստությամբ շերտով: Դրանից հետո խմորը կտրել 2 սմ լայնությամբ շերտերով:

_Վերցնել խոհարարական խողովակները և խմորը նրանց շուրջը փաթաթել շրջանագծով:

_Խմորով խողովակները դնելյուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Տապակը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և թխել մինչև բաց շագանակագույն երանգը: Դրանից հետո հանել խմորը խողովակներից:

_Խորը ամանի մեջ հարել փափուկ կարագը և ավելացնել կրեմին և հարել հարիչով: Կրեմը լցնել հրուշակի տոպրակի մեջ և դրանով լցոնել խողովակները:

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկները պատրաստ են: Շատ հարուստ, հյութալի համ: Այս ձողիկները պարզապես հիանալի են ստացվում: Սա բաղադրատոմս է բոլոր ժամանակների համար:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ էկլերներ

Խնդրում ենք Գնահատեք