Խոզի մսով նախուտեստ. Որովայնի մսի պատրաստման հետաքրքիր եղանակ

Խոզի մսով նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսօր մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել համեղ Խոզի մսով նախուտեստ: Նման բաղադրատոմսի համար վերցրեք մեծ կտոր միս, որպեսզի միսը ավելի շատ լինի, քան ճարպաշերտը, այդ դեպքում այն շատ համեղ կլինի:

Սա կարելի է թխել նաև ամռանը, և հարմար է ցանկացած տոնի համար: Սովորական օրերին էլ սա շատ հարմար է՝ կտրեք մի կտոր, դրեք հացի վրա, մի կտոր էլ լոլիկ և կյանքը հիասքանչ է:

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Որովայնի միս 1.5 կգ

_Սոխ 3 հատ

_Սխտոր 1 գլուխ

_Աղացած դափնու տերև 1 թեյի գդալ

_Համեմի սերմ 1 թեյի գդալ

_Չաման 1 թեյի գդալ

_Կարմիր պղպեղ 2-3 թեյի գդալ

_Խնկունի 1 ճյուղ

_Սամիթ 2-3 ճյուղ

_Աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Ճզմել սխտորը ամանի մեջ, ավելացնել աղացած դափնու տերևը, համեմը, չամանը, աղացած կարմիր պղպեղը, կտրատած սամիթը, խնկունի ճյուղը, 1 թեյի գդալ աղ և մի քանի ճաշի գդալ բուսական յուղ: Լավ խառնեք ամեն ինչ, տրորելով գդալով:

_Որովայնի միսը կաշվի կողմը ներքև դնել և կատարել երկայնական երեք մեծ կտրվածք և անկյունագծով երեք մեծ կտրվածքներ: Կտրվածքները և կողմերը լավ աղ անել:

_Դրեք արդյունքում առաջացած հատումների մեջ նախապես խառնած համեմունքները: Պետք չէ հենց կաշվի վերին մասին քսել, իսկ այն կողմից, որտեղ միսն է՝ բոլոր կողմերից առատորեն պղպեղ անել:

_Միսը գլխիվայր շրջել և կաշվի վրա կտրվածքներ անել փախլավաձև կամ քառակուսիներով: Մի քիչ աղ անել: Մի համեմունքներ ցանել

_Սիլիկոնե խոզանակի օգնությամբ կաշվի վրա քսել բուսական յուղ:

_Կլպել ու մանր կտրատել սոխը:

_Թխելու ձևամանը յուղել, լցնել սոխը:

_Դնել միսը դրա վրա, կաշվի կողմը վերև: Կարող եք թողնել սառնարանում մի քանի ժամ: Եթե ​​ժամանակ ունեք, լավ կլինի թողնել սառնարանում մեկ գիշերվա ընթացքում:

_Թխել 2 ժամ 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միս ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք