Խրթխրթան կեղևով սաղմոն. Նուրբ տոնական ուտեստ

սաղմոն ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել Խրթխրթան կեղևով սաղմոն առաջիկա տոնական ճաշկերույթի համար:

Բոլորովին նոր համ` փխրուն մսով սաղմոն, որը լցոնված է կրեմ պանրով: Հասկանալի է, որ հաճույքն ամենաէժանը չէ, բայց այն հաստատ արժե, որ թեկուզ հազվադեպ, բայց վայելեք:

Մարդիկ հաճախ են զրկում իրենց համեղ ուտեստ վայելելու հաճույքից, այնինչ համի զգացումը մեր կյանքում շատ կարևոր է: Ամեն դեպքում, այս ուտեստը վայելելուց հետո երկար կհիշեք դրա խենթացնող համը:

Խրթխրթան կեղևով սաղմոն

Խրթխրթան կեղևով սաղմոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Սաղմոն.

_4 կաշին հանած սաղմոնի ֆիլե

_աղ ու պղպեղ` ըստ համտեսի

_2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ

_2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ

_1 ճաշի գդալ կարագ

Լցոն.

_120 գ կրեմ պանիր

_120 գ սառեցված սպանախ

_1/4 բաժակ մանր քերած պանիր

_2 թեյի գդալ աղացած սխտոր

_Աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի

Խրթխրթան կեղևով սաղմոն

Խրթխրթան կեղևով սաղմոն. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Սաղմոնի յուրաքանչյուր ֆիլեն դնել հարթ մակերևույթի վրա: Երկու կողմերն էլ շփել աղով, պղպեղով, 1 ճաշի գդալ ձիթայուղով և կիտրոնի հյութով պատրաստված մարինադով: Կտրեք մի անցք` փորձելով այն ամբողջությամբ չկտրել:

_Քամել ավելորդ հեղուկը սպանախից: Միջին չափի ամանի մեջ խառնել սպանախ, սերուցքային պանիր, պարմեզան և սխտոր: Համեմել աղով և պղպեղով:

_Լցնել սաղմոնի ֆիլեի վրա կտրված գրպանները 1-2 ճաշի գդալ սպանախի սոուսով, հավասարաչափ տարածելով այն գդալի հետևի մասով:

_Հալեցնել կարագը և մնացած բուսական յուղը տապակի մեջ միջին ջերմության վրա:

_Դնել սաղմոնը և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը (6-ից 7 րոպե):

_Զգուշորեն շրջել մյուս կողմի վրա և կրկին տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը` նույնպես մոտ 6-7 րոպե՝ կախված ֆիլեների չափից:

_Լրացուցիչ` ծածկել կափարիչով և անհրաժեշտության դեպքում շարունակել պատրաստել ևս 2-3 րոպե:

սաղմոն

Վայելեք ախորժակով և լավ տրամադրություն ձեզ:

Տեսանյութ

Ձկան խորոված

Խնդրում ենք Գնահատեք