Ծաղկակաղամբով պիցցա. Անչափ անսովոր լցոնումով ուտեստ

Ծաղկակաղամբով պիցցա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ծաղկակաղամբով պիցցա. Անպայման պատրաստեք այս համեղ ուտեստը:

Իտալիան համաշխարհային խոհարարության առաջատար երկրներից մեկն է: Հենց նա էր, որ մեզ տվեց լազանյա, ռիզոտտո, նյոկի և, իհարկե, պիցցա: Այս գեղեցկության այնքան տարբերակներ կան, որ դրանցից ոմանք իսկապես կարող են զարմացնել:

Սա այն է, ինչ մենք պատրաստվում ենք անել այսօր. պատրաստել ծաղկակաղամբով պիցցա:

Ո՞վ կմտածեր, որ սովորական բանջարեղենը կարող է հիանալի հիմք լինել հագեցնող պիցցայի համար: Կաղամբից «խմորը» շատ հեշտ է պատրաստվում: Պատրաստված մթերքը խառնվում է ձվի և քերած մոցարելլայի հետ: Նաև չմոռանաք համեմունքների մասին: Թարմ ռեհանը պիցցային տալիս է հատուկ կծու նոտա:

Ծաղկակաղամբով պիցցա

Ծաղկակաղամբով պիցցա. Բաղադրությունը

_Ծաղկակաղամբ 500 գ

_Ձու 1 հատ

_Մոցարելլա 120 գ

_Պրովանսյան կանաչիներ 1 թեյի գդալ

_Սխտորի փոշի 0.5 թեյի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Տոմատի սոուս 4 ճաշի գդալ

_Համեմ 1 փունջ

Ծաղկակաղամբով պիցցա

Ծաղկակաղամբով պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Բաժանել ծաղկակաղամբը փնջերի և մանրացնել դրանք բլենդերով մինչև փշրանքներ առաջանալը: Դրանից հետո 5 րոպե դնել միկրոալիքային վառարանում այն փափկեցնելու համար:

_Քամել ծաղկակաղամբը թանզիֆով՝ ավելորդ հեղուկից ազատվելու համար: Այնուհետև կաղամբը խառնել ձվի, 60 գ քերած մոցարելլայի, պրովանսյան կանաչիների, սխտորի փոշու և աղի հետ:

_Խառնել մանրակրկիտորեն մինչև հարթ զանգված ստացվի, և պիցցայի խմորի պես շրջանակ ձևավորել և դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռուցման տապակի վրա: Տապակը 15 րոպեով դնել 220 աստիճան տաքացված ջեռոցում:

_Հանել պատրաստի հիմքը ջեռոցից, քսել տոմատի մածուկ և շաղ տալ մնացած մոցարելլան: Թխել պիցցան ևս 5 րոպե 230 աստիճանի տակ:

Ծաղկակաղամբով պիցցա

Մատուցել պատրաստի պիցցան տաք վիճակում: Բայց մի մոռացեք այն զարդարել թարմ կտրատած ռեհանով, որն աներևակայելի համը կավելացնի ուտեստին: Հուսով ենք, որ ձեզ դուր կգա այս անսովոր ծաղկակաղամբով պիցցան:

Ծաղկակաղամբով պիցցան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Պիցցա Առանց Խմոր Թխելու․ Համեղ և Արագ Հրաշք Պիցցա

Խնդրում ենք Գնահատեք