Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Նվազագույն մթերքներ և առավելագույն համ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթների ամենադյուրին պատրաստման եղանակը և մատչելի բաղադրատոմսը որը դուք երբևէ փորձել եք:

Մի բաժակ համեղ անուշաբույր թեյի հետ նման բլիթներն իսկական վայելք են:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Մեզ պետք կլինեն հետևյալ բաղադրիչները

_Կաթնաշոռ 250 գ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Մի պտղունց աղ

_Կարագ 80 գ

_Ալյուր 200 գ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Շաքարի փոշի` վրան շաղ տալու համար

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

_Փափուկ կարագը խորը ամանի մեջ դնել, ավելացնել շաքարավազը, մի պտղունց աղը, դնել կաթնաշոռը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, ըստ համտեսի կարող եք ավելացնել վանիլին:

_Հետո պետք է լցնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, հունցել միջին փափկության խմոր: Պատրաստի խմորը դնել սառնարանում 10 րոպեով: Հանելուց հետո խմորը բաժանել 2 մասի և գրտնակել դրանք բարակ շերտով: Կտրել եզրերը զիգզագ դանակով:

_Խմորից շերտեր կտրել զիգզագ դանակով մոտ 1-2 սմ լայնությամբ: Յուրաքանչյուր շերտի վրա շաղ տալ շաքարի և դարչինի խառնուրդ: Շերտերը զգուշորեն ոլորել ռուլետի նման:

_Դրանք տեղափոխել ջեռոցի տապակի վրա, որը նախապես ծածկվել է յուղաթղթով:

_Նախապես 180 աստիճանի տաքացրած ջեռոցում պետք է թխել մինչև հաճելի ոսկեգույն կեղև ստանան:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Թխվածքաբլիթները պատրաստ են: Իսկական նրբություն, համեղ, եթերային, վարդագույն բլիթներ: Դրանով սովորական թեյի երեկույթը կվերածվի տոնի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք