Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. 5 րոպեում պատրաստվող նուրբ և անուշաբույր ախորժելի աղանդեր

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ 5 րոպեի ընթացքում. Նուրբ, անուշաբույր, թեթև բլիթների նմանը չկա:

Սրանք պարզապես զարմանալի համ ունեն, բառացիորեն հալվում են ձեր բերանում: Ամենահաճելին այն է, որ դրանք պատրաստելու համար շատ մթերքներ և ժամանակ չեն պահանջվում, ամեն ինչ շատ պարզ է և հեշտ, ընդամենը մի քանի քայլով:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կրեմ պանիր կամ փափուկ կաթնաշոռ 100 գ

_Շաքար 100 գ

_Ձու 1 հատ

_Կարագ 100 գ

_Վանիլին

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Ալյուր 200 գր

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Փափկեցրած կարագը լցնել խորը ամանի մեջ, վրան կոտրել ձուն, ավելացնել շաքարը և ցանել մի պտղունց աղ:

_Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ և ավելացրեք սերուցքային պանիրը, որը կարելի է փոխարինել քնքուշ կաթնաշոռով: Ամեն ինչ կրկին խառնել, մինչև որ համասեռ զանգված ստացվի:

_Մաղած ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ և մի փոքր վանիլին: Խառնել և երկու բաժնով լցնել կաթնաշոռի խառնուրդի մեջ: Հունցել խմորը:

_Ստացված խմորը պետք է մի փոքր կպչի ձեր ձեռքերին: Խմորի մեծ գնդից պետք է փոքր գնդիկներ կլորել ձեռքի ափերի մեջ, շարել դրանք յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Այժմ այն պետք է դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 10-12 րոպեով:

Ստացվում է անհավանական համեղ թխվածք, իսկ խմորեղենի պատրաստման եղանակը պարզ ու արագ է: Բաղադրատոմսը պարզապես հրաշք է:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթները պատրաստ են:

Դե ինչ թեյը պատրաստեք արդեն։

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Մանր Պոնչիկներ․ 2 րոպեում վերջացող Նուրբ Փքաբլիթներ Կաթնաշոռով

Խնդրում ենք Գնահատեք