Կարմիր կաղամբով աղցան. Անչափ համեղ գունագեղ ուտեստ որը ձեր տրամադրությունը կբարձրացնի

Կարմիր կաղամբով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Եկեք պատրաստենք Կարմիր կաղամբով աղցան, այն շատ տպավորիչ է:

Երիտասարդ կարմիր կաղամբը ունի գրեթե սպիտակ կաղամբի համ, բայց նրա կարմիր-մանուշակագույն տերևները շատ ավելի տպավորիչ են թվում աղցանների մեջ: Այս կաղամբը պարունակում է ավելի շատ վիտամին C և սպիտակուցներ: Եվ այն ավելի երկար է պահպանում իր օգտակար հատկությունները: Ահա թե ինչու ես նախընտրում եմ կարմիր կաղամբով աղցան:

Այս պարզ բաղադրատոմսը հնարավոր է փոփոխել, ինչպես հարմար եք համարում: Իմ կարծիքով մթերքների այս համադրությունը պարզապես կատարյալ է: Բայց դուք կարող եք ավելացնել ձեր սեփական ընտրությամբ ինչ-որ մթերքներ, յուղային սոուսը փոխարինել տնական մայոնեզով: Ամեն դեպքում, կաղամբի աղցանի համը զարմանալի կլինի:

Կարմիր կաղամբով աղցան

Կարմիր կաղամբով աղցան. Բաղադրությունը

_Կարմիր կաղամբ 0.5 հատ

_Պահածոյացված ոլոռ 250 գ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Մաղադանոս 1 փունջ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Խնձորի քացախ 2 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1 պտղունց

_Աղ ըստ համտեսի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի

Կարմիր կաղամբով աղցան

Կարմիր կաղամբով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը բարակ կտրատել, պղպեղի սերմերն ու ցողունները հեռացնել, ապա կտրատել շերտերով: Կտրատել մաղադանոսը և սխտորը: Քամել ոլոռի պահածոյի հեղուկը:

_Կաղամբը լցնել խորը ամանի մեջ, վրան շաղ տալ աղ և շաքար, ապա լավ ճզմեք այն ձեռքերով: Դա կաղամբը կդարձնի այն ավելի մեղմ և համեղ: Ավելացնել ոլոռը, պղպեղը, մաղադանոսը և սխտորը և խառնել:

_Լցոնելու համար միացրեք յուղը, քացախն ու պղպեղը (կամ պղպեղների խառնուրդ): Աղցանը համեմել, լավ խառնել և լցնել մատուցման ամանի մեջ:

Կարմիր կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցանն ինքնին շատ պայծառ ու գեղեցիկ է, ուստի այն ոչ մի ձևավորման կարիք չունի:

Գունավոր գույների հաջող համադրությունը զիջում է միայն ուտեստի գերազանց համին: Թեթև բանջարեղենով աղցանը կդառնա ձեր սեղանի հաճախակի զարդը:

Կարմիր կաղամբով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Անկրկնելի համով կաղամբով աղցան — Շատ նուրբ և անկրկնելի համ

Խնդրում ենք Գնահատեք