Եկեք պատրաստենք Կարմիր կաղամբով աղցան, այն շատ տպավորիչ է:
Երիտասարդ կարմիր կաղամբը ունի գրեթե սպիտակ կաղամբի համ, բայց նրա կարմիր-մանուշակագույն տերևները շատ ավելի տպավորիչ են թվում աղցանների մեջ: Այս կաղամբը պարունակում է ավելի շատ վիտամին C և սպիտակուցներ: Եվ այն ավելի երկար է պահպանում իր օգտակար հատկությունները: Ահա թե ինչու ես նախընտրում եմ կարմիր կաղամբով աղցան:
Այս պարզ բաղադրատոմսը հնարավոր է փոփոխել, ինչպես հարմար եք համարում: Իմ կարծիքով մթերքների այս համադրությունը պարզապես կատարյալ է: Բայց դուք կարող եք ավելացնել ձեր սեփական ընտրությամբ ինչ-որ մթերքներ, յուղային սոուսը փոխարինել տնական մայոնեզով: Ամեն դեպքում, կաղամբի աղցանի համը զարմանալի կլինի:
Կարմիր կաղամբով աղցան. Բաղադրությունը
_Կարմիր կաղամբ 0.5 հատ
_Պահածոյացված ոլոռ 250 գ
_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Մաղադանոս 1 փունջ
_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
_Խնձորի քացախ 2 ճաշի գդալ
_Շաքարավազ 1 պտղունց
_Աղ ըստ համտեսի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի
Կարմիր կաղամբով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կաղամբը բարակ կտրատել, պղպեղի սերմերն ու ցողունները հեռացնել, ապա կտրատել շերտերով: Կտրատել մաղադանոսը և սխտորը: Քամել ոլոռի պահածոյի հեղուկը:
_Կաղամբը լցնել խորը ամանի մեջ, վրան շաղ տալ աղ և շաքար, ապա լավ ճզմեք այն ձեռքերով: Դա կաղամբը կդարձնի այն ավելի մեղմ և համեղ: Ավելացնել ոլոռը, պղպեղը, մաղադանոսը և սխտորը և խառնել:
_Լցոնելու համար միացրեք յուղը, քացախն ու պղպեղը (կամ պղպեղների խառնուրդ): Աղցանը համեմել, լավ խառնել և լցնել մատուցման ամանի մեջ:
Կաղամբով աղցանն ինքնին շատ պայծառ ու գեղեցիկ է, ուստի այն ոչ մի ձևավորման կարիք չունի:
Գունավոր գույների հաջող համադրությունը զիջում է միայն ուտեստի գերազանց համին: Թեթև բանջարեղենով աղցանը կդառնա ձեր սեղանի հաճախակի զարդը:
Կարմիր կաղամբով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: