Կարտոֆիլ աղացած մսով. Համեղ ջեռեփուկ ընթրիքի համար

Կարտոֆիլ աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք համեղ ուտեստ՝ Կարտոֆիլ աղացած մսով պատրաստել:

Մի քանի կարտոֆիլ և աղացած միս ունեք, ի՞նչ եք պատրաստելու: Շատերի համար պատասխանը միանգամայն ակնհայտ է՝ ջեռեփուկ: Բայց այս անգամ ես իսկապես ուզում եմ այն ​​առանձնահատուկ դարձնել: Սա պահանջում է մի փոքր ստեղծագործ մոտեցում և մի քիչ ավելի շատ ժամանակ, քան սովորաբար ծախսում եք:

Աղացած միսը չի խաղում սովորական մսի շերտի դերը, որն այնքան հաճախ կորչում է բանջարեղենի կտորների միջև: Համեմեք այն ձեր սիրած համեմունքներով, սոխով և սխտորով, ձևավորեք հյութեղ գնդիկներ և վրան լցնել տոմատի սոուսով: Կարծում ենք, որ ձեր երևակայությունն արդեն վառարանում պատրաստում է ախորժելի ջեռեփուկ կարտոֆիլով և աղացած մսով:

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 600 գ

_Խոզի միս աղացած 550 գ

_Լոլիկ 3 հատ

_Սուլուգունի պանիր 120 գ

_Սոխ 1 հատ

_Սխտոր 2-3 պճեղ

_Աղ 1/2 թեյի գդալ

_Իտալական համեմունքներ 1/2 թեյի գդալ

_Կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրած սոխը և սխտորը մանրացնել բլենդերով:

_Աղացած մսին խառնել սխտոր և սոխ, աղ, սև պղպեղ, պապրիկա և իտալական կանաչիներ:

_Պատրաստված աղացած մսից ձևավորել գնդիկներ:

_Կարտոֆիլը մաքրել և կտրել 1 սմ շերտերով:

_Կարտոֆիլի կտորները և կոլոլակները տեղադրեք շրջանագծով, դրանցով լցնել ջեռոցի ամանը:

_Լոլիկը կտրել մի քանի մասի և հարել բլենդերի մեջ: Լցնել տոմատի սոուսը կերակուրի վրա:

_Թխել 40 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում: Եփելուց մի քանի րոպե առաջ հանել ամանը և կարտոֆիլով աղացած մսի վրա շաղ տալ քերած պանիր:

_Պատրաստ լինելուց հետո մատուցել տաք վիճակում:

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Թող ծանոթ կերակուրները վերածվեն ինչ-որ յուրահատուկ բանի, և ձեր ընտանիքի անդամները կհիանան: Պահպանեք այս բաղադրատոմը և վայելեք:

Կարտոֆիլը աղացած մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք