Առաջարկում ենք համեղ ուտեստ՝ Կարտոֆիլ աղացած մսով պատրաստել:
Մի քանի կարտոֆիլ և աղացած միս ունեք, ի՞նչ եք պատրաստելու: Շատերի համար պատասխանը միանգամայն ակնհայտ է՝ ջեռեփուկ: Բայց այս անգամ ես իսկապես ուզում եմ այն առանձնահատուկ դարձնել: Սա պահանջում է մի փոքր ստեղծագործ մոտեցում և մի քիչ ավելի շատ ժամանակ, քան սովորաբար ծախսում եք:
Աղացած միսը չի խաղում սովորական մսի շերտի դերը, որն այնքան հաճախ կորչում է բանջարեղենի կտորների միջև: Համեմեք այն ձեր սիրած համեմունքներով, սոխով և սխտորով, ձևավորեք հյութեղ գնդիկներ և վրան լցնել տոմատի սոուսով: Կարծում ենք, որ ձեր երևակայությունն արդեն վառարանում պատրաստում է ախորժելի ջեռեփուկ կարտոֆիլով և աղացած մսով:
Կարտոֆիլ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կարտոֆիլ 600 գ
_Խոզի միս աղացած 550 գ
_Լոլիկ 3 հատ
_Սուլուգունի պանիր 120 գ
_Սոխ 1 հատ
_Սխտոր 2-3 պճեղ
_Աղ 1/2 թեյի գդալ
_Իտալական համեմունքներ 1/2 թեյի գդալ
_Կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Կարտոֆիլ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը
_Մաքրած սոխը և սխտորը մանրացնել բլենդերով:
_Աղացած մսին խառնել սխտոր և սոխ, աղ, սև պղպեղ, պապրիկա և իտալական կանաչիներ:
_Պատրաստված աղացած մսից ձևավորել գնդիկներ:
_Կարտոֆիլը մաքրել և կտրել 1 սմ շերտերով:
_Կարտոֆիլի կտորները և կոլոլակները տեղադրեք շրջանագծով, դրանցով լցնել ջեռոցի ամանը:
_Լոլիկը կտրել մի քանի մասի և հարել բլենդերի մեջ: Լցնել տոմատի սոուսը կերակուրի վրա:
_Թխել 40 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում: Եփելուց մի քանի րոպե առաջ հանել ամանը և կարտոֆիլով աղացած մսի վրա շաղ տալ քերած պանիր:
_Պատրաստ լինելուց հետո մատուցել տաք վիճակում:
Թող ծանոթ կերակուրները վերածվեն ինչ-որ յուրահատուկ բանի, և ձեր ընտանիքի անդամները կհիանան: Պահպանեք այս բաղադրատոմը և վայելեք:
Կարտոֆիլը աղացած մսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարտոֆիլ ջեռոցում