Կեֆիրով կարկանդակ պանրով և երշիկով. Արագ նախաճաշի լավ տարբերակ:
Վերջերս ես ինչ-որ կերպ ավելի շատ անցել էի քաղցր խմորեղենի: Փխրուն թխվածքաբլիթներն ու նուրբ տորթերը լավն են, բայց ժամանակն է հիշել հագեցնող նախուտեստների մասին: Վաղուց արդեն սիրելիներից մեկը կեֆիրով կարկանդակ է պանրով և երշիկով: Այն պատրաստվում է արագ և առանց ջանքերի, բայց ստացվում է շատ համեղ:
Կեֆիրով խմորը երկար հունցում չի պահանջում: Բոլոր պատրաստությունները տևում են մոտավորապես 10 րոպե: Ցանկացած եփած երշիկ կամ ապխտած մսամթերք հարմար է որպես միջուկ: Կարող եք նաև կանաչիներ ընտրել ըստ ձեր ճաշակի: Ինչպես տեսնում եք, կարկանդակն իսկապես պարզ է պատրաստվում: Հիմա եկեք մանրամասնենք:
Կեֆիրով կարկանդակ պանրով և երշիկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կոշտ պանիր 100 գ
_Ձու 2 հատ
_Եփած երշիկ 150 գ
_Կանաչ սոխ 3 հատ
_Աղ 0,5 թեյի գդալ
_Ցորենի ալյուր 130 գ
_Կեֆիր 200 մլ
_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
Կեֆիրով կարկանդակ պանրով և երշիկով. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել սոխը, երշիկը մանր կտրատել, իսկ պանիրը քերել խոշոր քերիչով:
_Խորը ամանի մեջ հարել ձվերը աղով և փխրեցուցիչով: Լցնել կեֆիրը և լավ խառնել:
_Աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը, զանգվածը հարել հարիչով, որպեսզի փշրվեն բոլոր գնդիկները: Թանձրության առումով խմորը պետք է նման լինի ալադիի խմորի:
_Խմորի մեջ ավելացնել նախապես պատրաստված մթերքները, լավ խառնել: Տապակը բուսական յուղով յուղել և խառնուրդը լցնել մեջը:
_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով և կարկանդակը թխել 35-40 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը: Ստուգեք պատրաստ լինելը փայտե չոփիկով:
Խորտիկ կարկանդակը տաք են ուտում, քանի որ այդպես շատ ավելի լավն է համը: Եթե սառել է, հանգիստ կարող եք այն տաքացնել: Նման արագ խորտիկը հարմար է աշխատանքի գնալիս կամ բնության գիրկ գնալիս: Կարող եք այն ուտել մինչ սպասում եք հիմնական ուտեստին՝ անուշահոտ խորովածին: Այսպիսով, ունիվերսալ բաղադրատոմսը շատ օգտակար կլինի:
Կեֆիրով կարկանդակը պանրով և երշիկով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Մսով կարկանդակ Քիշ լորեն