Հավի ազդրերը մեղրով. Աննկարագրելի համեղ և նուրբ խորտիկ

հավի ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Հավի ազդրերը մեղրով. Այս ուտեստը համի հրճվանք կպատճառի ձեզ: Իսկ ամենաքմահաճ համադամասեր հյուրերը կգնահատեն ձեր խոհարարական հմտությունները:

Այսքան նորբահամ ու հիանալի ուտեստ պատրաստելու համար շատ քիչ բաղադրիչներ են անհրաժեշտ: Հավի միսը պատրաստում ենք, այն ժամանակ երբ մի փոքր ավելի հագեցած յուրահատուկ, նոր զգացողություն ենք ցանկանում փորձել:

Քաղցր մեղր-սխտորով սոուսը ձեզ կպարունակի ձեր մատները յուրաքանչյուր պատառից հետո: Հիանալի:

Հավի ազդրերը մեղրով

Հավի ազդրերը մեղրով. Բաղադրիչներ

_6 հատ հավի ազդր

_աղ

_պղպեղ

_ձեթ` տապակելու համար

_6 պճեղ սխտոր

_մեղր — 2 ճաշի գդալ

_ջուր — ¼ բաժակ

_1-2 ճաշի գդալ քացախ

_2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս

Հավի ազդրեր բանջարեղենով

Հավի ազդրերը մեղրով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Ուշադիր լվացեք և չորացրեք հավի ազդրերը, ցամաքեցնելով թղթե սրբիչով:

_Վրան աղ ու պղպեղ անել ըստ նախասիրության:

_Բուսական յուղը տաքացնել թավայի մեջ, տապակել մի կողմից, մինչև ոսկեգույն կեղև առաջանալը: Դրանից հետո հավի ազդրերը շրջեք մյուս կողմը:

_Փակել տապակը կափարիչով և միջին ջերմության վրա եփել, պարբերաբար շրջելով` ամեն 5 րոպեն մեկ:

_Երբ հավը գրեթե պատրաստ է, պետք է ավելացնել սոուս, որը պատրատելու համար պետք է խառնել մեղր, ջուր և քացախ, սոյայի սոուս և սխտոր: Ավե
լի յուրահատուկ համ ստանալու համար կարող եք ավելացնել մի քիչ սխտորի փոշի:

_Սոուսն ավելացնելուց հետո շարունակեք պատրաստել ևս մոտ 3-4 րոպե:

Հավի ազդրերը մեղրով

Հավի ազդրերը պատրաստ են: Դրանք շատ համեղ են, վայելեք հաճույքով:
Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք