Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Հյութեղ, նրբահամ, քնքուշ նախուտեստ:
Թևերը մեղրի սոուսում շատ փափուկ, ախորժելի են, շատ համեղ սոուսով:
Դրանք պատրաստվում են մի քանի պարզ քայլերով և բավական արագ: Լավագույն տարբերակը կլինի, եթե թևիկները տապակեք բանջարեղենի հետ միասին, այդպես նախուտեստը միայն ավելի լավ համ կունենա:
Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Հավի թևեր 1,5 կգ
_Աղ 30 գ
_Աղացած սև պղպեղ 1 \ 2 թեյի գդալ
_Քաղցր պապրիկա 1 ճաշի գդալ
_Չորացրած սխտոր 1 թեյի գդալ
Սոուս
_Կետչուպ 100 գ
_Մեղր 1 ճաշի գդալ
_Բալզամիկ քացախ 2 ճաշի գդալ
Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_Թևիկները լցնել խորը ամանի մեջ, ապա ավելացնել աղ, սև պղպեղ, քաղցր պղպեղ, չորացրած սխտոր: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
_Այնուհետև մենք վերցնում ենք գրիլի ճաղավանդակը, վրան շարել մարինացված թևիկները:
_Նրբաթիթեղով ծածկված տապակի վրա դնել կեղևահան կարտոֆիլը, մի փոքր աղ անել և վրան լցնել ձիթայուղ:
_Այնուհետև այդ տապակի վրա դնել գրիլի ճաղավանդակը թևիկներով, և թխել նախապես տաքացված ջեռոցում՝ մոտ 45-50 րոպե: Այնուհետև պատրաստի թևերը տեղափոխել ուրիշ ամանի մեջ:
_Պատրաստել սոուսը. Դրա համար մի փոքրիկ ամանի մեջ խառնել կետչուպը, մեղրը և բալզամիկ քացախը, լավ խառնել ամեն ինչ: Թևերի վրա լցնել այս սոուսը, բոլորը լավ խառնել, որ բոլոր կողմերից սոուսով պատվեն:
Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում պատրաստ են: Ստացվում են աննկարագրելի հյութալի, բուրավետ և համեղ թևիկներ, որոնք արևածաղկի սերմերի պես աննկատ ուտվում են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խորոված հավի կրծքամիս