Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Հյութեղ, նրբահամ, քնքուշ նախուտեստ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Հյութեղ, նրբահամ, քնքուշ նախուտեստ:
Թևերը մեղրի սոուսում շատ փափուկ, ախորժելի են, շատ համեղ սոուսով:

Դրանք պատրաստվում են մի քանի պարզ քայլերով և բավական արագ: Լավագույն տարբերակը կլինի, եթե թևիկները տապակեք բանջարեղենի հետ միասին, այդպես նախուտեստը միայն ավելի լավ համ կունենա:

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Հավի թևեր 1,5 կգ

_Աղ 30 գ

_Աղացած սև պղպեղ 1 \ 2 թեյի գդալ

_Քաղցր պապրիկա 1 ճաշի գդալ

_Չորացրած սխտոր 1 թեյի գդալ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Սոուս

_Կետչուպ 100 գ

_Մեղր 1 ճաշի գդալ

_Բալզամիկ քացախ 2 ճաշի գդալ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

_Թևիկները լցնել խորը ամանի մեջ, ապա ավելացնել աղ, սև պղպեղ, քաղցր պղպեղ, չորացրած սխտոր: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:

_Այնուհետև մենք վերցնում ենք գրիլի ճաղավանդակը, վրան շարել մարինացված թևիկները:

_Նրբաթիթեղով ծածկված տապակի վրա դնել կեղևահան կարտոֆիլը, մի փոքր աղ անել և վրան լցնել ձիթայուղ:

_Այնուհետև այդ տապակի վրա դնել գրիլի ճաղավանդակը թևիկներով, և թխել նախապես տաքացված ջեռոցում՝ մոտ 45-50 րոպե: Այնուհետև պատրաստի թևերը տեղափոխել ուրիշ ամանի մեջ:

_Պատրաստել սոուսը. Դրա համար մի փոքրիկ ամանի մեջ խառնել կետչուպը, մեղրը և բալզամիկ քացախը, լավ խառնել ամեն ինչ: Թևերի վրա լցնել այս սոուսը, բոլորը լավ խառնել, որ բոլոր կողմերից սոուսով պատվեն:

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում պատրաստ են: Ստացվում են աննկարագրելի հյութալի, բուրավետ և համեղ թևիկներ, որոնք արևածաղկի սերմերի պես աննկատ ուտվում են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Խնդրում ենք Գնահատեք