Հավի կրծքամիսը սնկով և պանրով. Իրական խոհարարական ժանրի դասական բաղադրատոմս

Հավի կրծքամիսը սնկով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի կրծքամիսը սնկով և պանրով աներևակայելի համեղ է: Երկրորդ, պատրաստելը հաճախ նույնպես բավականին պարզ է: Նման բաղադրիչներով ուտեստների տարբերակները շատ են: Մենք ընտրել ենք լավագույններից մեկը:

Այժմ եկեք միասին պատրաստենք անսովոր հավի մսով «գրպաններ» պանրով և սնկով լցոնելով: Դրա համար մենք ընտրել ենք մոցարելլա և դասական շամպինիոններ:

Հավի կրծքամիսը սնկով

Հավի կրծքամիսը սնկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի կրծքամիս 2 հատ

_Սունկ 250 գ

_Մոցարելլա 100 g

_Մաղադանոս 0.5 փունջ

_Ձու 1 հատ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի

_Չորահացի փշրանքներ

_Արևածաղկի ձեթ

Հավի կրծքամիսը սնկով

Հավի կրծքամիսը սնկով

Հավի կրծքամիսը սնկով. Պատրաստման եղանակը

_Մանր կտրել և տապակել սունկը`ավելացնելով աղ և պղպեղ: Մոցարելլան քերել խոշոր քերիչով, մանրացնել մաղադանոսը: Ավեացնել այս երկու բաղադրիչներն արդեն սառած սնկին:

_Կտրեք հավի ֆիլեն երկարությամբ`«գրպան» ստանալով: Աղ և պղպեղ անել մսի յուրաքանչյուր կողմում և ներսի կողմից: Ավելացնել նաև սխտորի փոշին:

_Լցնել հավի գրպանները սնկով և ծայրերը ամրացնել ատամի չոփիկներով: Այնուհետև հարել ձուն: Թաթախել կրծքամիսը ձվի մեջ, ապա` չորահացի մեջ: Տապակել միսը 2 կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Այնուհետև տեղադրեք հավի կրծքամիսը ջեռոցի տապակի մեջ և ջեռոցում 30 րոպե տապակել 180 աստիճանով:

_Հավի կրծքամիսը սնկով և պանրով պատրաստ է: Ճաշատեսակը մատուցել կանաչիներով և ձեր նախընտրած սոուսով: Եթե ​​դուք կտրատեք մսով «գրպանը» բարակ կտորներով, ապա այն կդառնա կատարյալ խորտիկ տոնական սեղանի համար:

Հավի կրծքամիսը սնկով

Հավի կրծքամիսը սնկով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ!

Ռուլետ Հավի Կրծքամսով՝ Շատ Համեղ Սառը Նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք