Հավի կրծքամիս լոլիկով սոուսի մեջ։ Այս անգամ մենք ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել հյութալի թռչնամիս պանրով տոմատի սոուսի մեջ:
Ուտեստի համի գաղտնիքը հաջող սոուսի մեջ է: Այն պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է տոմատի խյուս և համեմունքների որոշակի շարք:
Օրեգանոն շատ ներդաշնակ է կրծքամսի հետ: Թարմ ռեհանն առանձնահատուկ նրբություն է հաղորդում հավին: Բացի այդ, մսի և մոցարելայի դասական համադրությունը հարստացնում է ուտեստի համային փունջը:
Արդյունքում ստացվում է պանրով և լոլիկով սոուսի մեջ եփված ամենաքնքուշ թռչնամիս:
Հավի կրծքամիս լոլիկով սոուսի մեջ․ Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Աղ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
- Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի
- Սոխ 0,5 հատ
- Տոմատի պյուրե 250 գ
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Օրեգանո ըստ համտեսի
- Մոցարելա 150 գ
- Ռեհան ըստ համտեսի
Հավի կրծքամիս լոլիկով սոուսի մեջ․ Պատրաստման եղանակը
- Սոխը մանր կտրատել և եփել ձիթապտղի յուղի մեջ: Ավելացնել տոմատի խյուսը և խառնել:
- Դրանից հետո ավելացնել աղ, սև պղպեղ և սուսամբար: Խառնել սոուսը և եփել այն միջին կրակի վրա 7 րոպե, ապա ավելացնել միսը: Սոուսը լցնել մսի վրա այնպես, որ բոլոր կողմերից ծածկի: Հետո մսի վրա շաղ տալ քերած մոցարելա և ռեհան:
- Ծածկել տապակը կափարիչով և եփել միսը մինչև լավ փափկի՝ 15 րոպե:
Մատուցել անուշաբույր միսը ձեր սիրած կողմնակի ուտեստի կամ թարմ բանջարեղենի հետ միասին: Պայծառ հյուրասիրությունը կատարյալ է ընթրիքի կամ ընտանեկան տոնակատարության համար:
Հավի կրծքամիսը լոլիկով սոուսի մեջ պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հյութեղ, Շատ Համեղ և Շատ Արագ Խորոված Ջեռոցում