Հավով և պանրով ապուր. Ճաշին մատուցվող համեղ ուտեստ

Հավով և պանրով ապուր ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Իմ ընտանիքը մեծ է, և բոլորին կերակրելու համար ես Հավով և պանրով ապուրի մեծ կաթսա եմ պատրաստում: Սովորաբար դա բավարարում է երկու օրվա ընթացքում: Բայց պանրի գնդիկներով հավի ապուրը արագ է վերջանում: Առաջին անգամ եփելով այն, առավոտյան, ես տեսա, որ մնացորդները հազիվ կբավականացնեին մատուցման համար: Հասկացա, որ բաղադրատոմսը պետք է պահպանել:

Հավի սովորական արգանակով ապուրը դարձել է իսկական նրբություն՝ շնորհիվ մեկ խոհարարական հնարքի: Պատրաստեցի խիտ խմոր, որից գնդիկներ պատրաստեցի: Հետո դրանք ավելացրեցի ուտեստին, որի շնորհիվ ստացա այդ ախորժելի համը: Երեխաները հիացած են, ամուսինս լավ կերակրված և երջանիկ է, ինչը նշանակում է, որ առաքելությունը հաջողությամբ է ավարտվել:

Հավով և պանրով ապուր

Հավով և պանրով ապուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի ազդրեր 700 գ

_Ջուր 3 լ

_Գազար 100 գ

_Սոխ 150 գ

_Կարտոֆիլ 500 գ

_Կարագ 50 գ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 100 գ

_Կոշտ պանիր 100 գ

_Ձու 1 հատ

_Բարակ վերմիշել 70 գ

_Աղ 35 գ

Հավով և պանրով ապուր

Հավով և պանրով ապուր

Հավով և պանրով ապուր. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ հավի ազդրերը, դնել կաթսայի մեջ և ծածկել ջրով: Եռացնել, ընթացքում հանել փրփուրը և եփել 40 րոպե:

_Խառնել փափկեցրած կարագը, ալյուրը, ձուն, 0.5 թեյի գդալ աղ և քերած պանիր:

_Պանրով խմոր հունցել և գլորել փոքր գնդիկներ:

_Մաքրել բանջարեղենը և կտրել դրանք խորանարդիկներով: Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը և 5-7 րոպե տապակել սոխը և գազարը միջին կրակի վրա:

_Հավը արգանակից հանել, դրան ավելացնել բանջարեղենային խառնուրդը, կարտոֆիլը, պանրի գնդիկները և 1 ճաշի գդալ աղ, եփել 15 րոպե:

_Միսը հանել ոսկորներից և կրկին լցնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել վերմիշել և եփել ևս 5 րոպե:

Հավով և պանրով ապուր

Հավով և պանրով ապուր

Հավով և պանրով ապուրը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք