Երբևէ փորձե՞լ եք պատրաստել Հնդկաձավարով կոտլետներ պանրով: Ո՞չ, ուրեմն սկսենք: Հնդկաձավարով կոտլետները կարող են մատուցվել որպես կողմնակի ճաշատեսակ կամ որպես անկախ ուտեստ:
Հնդկաձավարը բազում տարբերակներով կարող եք պատրաստել: Դրանով կարելի է եփել փլավներ, շիլաներ, ապուրներ, նույնիսկ պատրաստվում են կոտլետներ: Նախաճաշի համար հնդկաձավարով և կաթով շիլան կատարյալ է: Իսկ օրինակ ճաշի կամ ընթրիքի համար դուք կարող եք պատրաստել հնդկաձավարով շիլա սնկով:
Հնդկաձավարով կոտլետներ պանրով. Բաղադրիչներ
_Հնդկաձավար (խաշած) — 100 գր
_Պանիր — 100 գր
_Ձու — 1 հատ
_Սոխ — 100 գր
_Բուսական յուղ — տապակելու համար
_Աղը համտեսել
_Ալյուր — 50 գր
Հնդկաձավարով կոտլետներ պանրով. Պատրաստման եղանակը
_Հնդկաձավարը աղած ջրի մեջ լավ եփել: Համամասնությունը հետևյալն է՝ մի բաժակ հնդկաձավարի համար անհրաժեշտ է երկու բաժակ ջուր:
_Լվանալ և մանր կտրատել սոխը և թավայի մեջ տապակել բուսական յուղով մինչև փափկի:
_Խորը ամանի մեջ մենք համատեղել խաշած հնդկաձավարը, տապակած սոխը, քերած պանիրը և ձուն: Լավ խառնել: Արդյունքում ստացված զանգվածը ստացվում է բավական փխրուն, և դրանցից կոտլետներ պատրաստելը կարծես, ֆանտաստիկայի կատեգորիայի ինչ-որ բան է:
_Օգտագործելով բլենդեր, մի փոքր տրորել ամանի պարունակությունը: Միասեռության պետք չէ ձգտել: Այդ դեպքում, լցոնը չափազանց թանձր կլինի: Հիմնական բանը այն է, որ զանգվածը մածուցիկ է դառնա:
_Ձեռքերը սառը ջրով թրջել և միջին չափի կոտլետներ ձևավորեք: Ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել երկու կողմից թավայի մեջ բուսական յուղով մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Հնդկաձավարով կոտլետները պատրաստ են: Մնում է զարդարել կանաչիով և մատուցել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տապակած պանիր