Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Այս բաղադրատոմսը ընտանիքի անդամների մոտ լավ սննդի հանդեպ սեր սերմանելու ամենադյուրին ճանապարհն է:
Ըստ բժիշկների առաջարկությունների, մեր առօրյայում ծովամթերք պարունակող ուտեստները պետք է սննդակարգում ներառվեն առնվազն շաբաթը երկու անգամ:
Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սպիտակ ձկան միս 400 գ
_Բրինձ 70 գ
_Չորահաց 1 ճաշի գդալ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
_Սամիթ 20 գ
_Մաղադանոս 20 գ
_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
_Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ
Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Պատրաստման եղանակը
_Բրինձը եփել մինչև պատրաստ լինի: Այդ ընթացքում ձկան միսն անցկացնել մսաղացով, ավելի լավ կլինի` նույնիսկ երկու անգամ: Այս կերպ կարող եք վստահ լինել, որ ոսկորներ չեք մնա:
_Դրանից հետո աղացած մսին ավելացնել բրինձը և չորահացի փշրանքները, խառնել:
_Ըստ ճաշակի ավելացնել կտրատած կանաչիները, աղ և պղպեղ անել: Խառնեք և համոզվեք, որ աղացած միսը շատ ջրալի չէ:
_Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել չորահացի փշուրներ:
_Ձևավորել խառնուրդից խոշոր գնդեր և դրանք տապակել յուղով նախապես տաքացրած թավայի մեջ, թույլ սեղմելով:
_Տապակել երկու կողմերից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Եթե ավելի շատ սիրում եք այս կոտլետները ձվով, ապա այս քանակի բաղադրիչների քանակի համար միայն մեկը կբավարարի:
Ցանկացած ձուկ հարմար է այս կոտլետին, իսկ թթվասերը հեշտությամբ կարելի է փոխարինել տնական մայոնեզով:
Մատուցեք տաք կոտլետները տնական մայոնեզով կամ ձեր սիրած սոուսով:
Ձկան կոտլետներն առանց ձվի պատրաստ են:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ լցոնած ձկով