Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Հյութեղ, փափուկ կոտլետները կփոխարինեն ցանկացած մսային ուտեստի

Ձկան կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Այս բաղադրատոմսը ընտանիքի անդամների մոտ լավ սննդի հանդեպ սեր սերմանելու ամենադյուրին ճանապարհն է:

Ըստ բժիշկների առաջարկությունների, մեր առօրյայում ծովամթերք պարունակող ուտեստները պետք է սննդակարգում ներառվեն առնվազն շաբաթը երկու անգամ:

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սպիտակ ձկան միս 400 գ

_Բրինձ 70 գ

_Չորահաց 1 ճաշի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

_Սամիթ 20 գ

_Մաղադանոս 20 գ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Պատրաստման եղանակը

_Բրինձը եփել մինչև պատրաստ լինի: Այդ ընթացքում ձկան միսն անցկացնել մսաղացով, ավելի լավ կլինի` նույնիսկ երկու անգամ: Այս կերպ կարող եք վստահ լինել, որ ոսկորներ չեք մնա:

_Դրանից հետո աղացած մսին ավելացնել բրինձը և չորահացի փշրանքները, խառնել:

_Ըստ ճաշակի ավելացնել կտրատած կանաչիները, աղ և պղպեղ անել: Խառնեք և համոզվեք, որ աղացած միսը շատ ջրալի չէ:

_Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել չորահացի փշուրներ:

_Ձևավորել խառնուրդից խոշոր գնդեր և դրանք տապակել յուղով նախապես տաքացրած թավայի մեջ, թույլ սեղմելով:

_Տապակել երկու կողմերից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Ձկան կոտլետներ

Եթե ​​ավելի շատ սիրում եք այս կոտլետները ձվով, ապա այս քանակի բաղադրիչների քանակի համար միայն մեկը կբավարարի:

Ցանկացած ձուկ հարմար է այս կոտլետին, իսկ թթվասերը հեշտությամբ կարելի է փոխարինել տնական մայոնեզով:

Մատուցեք տաք կոտլետները տնական մայոնեզով կամ ձեր սիրած սոուսով:

Ձկան կոտլետներն առանց ձվի պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ լցոնած ձկով

Խնդրում ենք Գնահատեք