Ձվածեղով շաուրմա. Եթե ​​դուք չեք փորձել լցոնված ձվի գլանափաթեթներ, ուրեմն շատ բան եք կորցրել

Ձվածեղով շաուրմա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձվածեղով շաուրման արժանի է բարձր գնահատանքի: Բացի այդ, այն պատրաստելը շատ պարզ է: Ճիշտ սննդի սիրահարներն անպայման կունենան բոլոր ապրանքները սառնարանում: Մնում է միայն բանջարեղենը արագ կտրատել:

Ամեն ինչ նման է դասական շաուրմային: Միայն թե լավաշի փոխարեն օգտագործվում է ձվածեղ: Հյութեղ, թարմ բանջարեղենը փաթաթում ենք ձվերից պատրաստված քնքուշ նրբաբլիթով հենց տապակի մեջ:

Ռուլետը լավ է պահում իր ձևը, երբ մի փոքր սառչում է: Այսպիսով, դուք կարող եք վերցնել այն ձեզ հետ աշխատավայրում սնվելու համար՝ այն փայլաթիթեղով փաթաթելով:

Ձվածեղով շաուրմա

Ձվածեղով շաուրմա. Բաղադրությունը

_Սպիտակ կաղամբ 150 գ

_Ձու 5 հատ

_Թթվասեր 3 ճաշի գդալ

_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Բուլղարական պղպեղ 0,5 հատ

_Վարունգ 1 հատ

_Լոլիկ 1 հատ

_Կանաչ սոխ 0,3 փունջ

_Կոշտ պանիր 80 գ.

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Պապրիկա 0.5 թեյի գդալ

_Մաղադանոս 0,5 թեյի գդալ

_Աղ 1.5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ 1 թեյի գդալ

Ձվածեղով շաուրմա

Ձվածեղով շաուրմա. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը կտրատել, ավելացնել 0,5 գդալ աղ, պղպեղ և պապրիկա: Լավ խառնել, որպեսզի համեմունքները հավասարաչափ բաշխվեն:

_Մի փոքրիկ ամանի մեջ խառնել թթվասերը, մայոնեզը, սխտորը, որ ճզմվել է մամլիչով, 0,5 թեյի գդալ աղ և պղպեղ, չորացած մաղադանոս:

_Ձվերը հարել առանձին՝ 0.5 գդալ աղով: Տաքացրեք թավայի մեջ արևածաղկի ձեթը և լցնել ձվի զանգվածի կեսը:

_Կտրել լոլիկը, բուլղարական պղպեղը և վարունգը բարակ ձողիկներ: Կտրել կանաչ սոխը և քերել պանիրը: Կաղամբը, բանջարեղենը, կանաչեղենը դնել ձվածեղի մի կեսի վրա և շաղ տալ պանրով:

_Լցոնը լցնել ձվածեղի կեսին և մնացած ձվի զանգվածը լցնել թափուր տեղում: Թող ձուն մի քիչ տապակվի, ապա մի եզրից բռնելով գլորել ռուլետ: Պատրաստի ռուլետը դնել ափսեի մեջ:

Ձվածեղով շաուրմա

Դժվար է ավելի գոհացուցիչ և առողջ նախաճաշ պատկերացնել:

Ձվածեղով շաուրման պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք