Ձվածեղով շաուրման արժանի է բարձր գնահատանքի: Բացի այդ, այն պատրաստելը շատ պարզ է: Ճիշտ սննդի սիրահարներն անպայման կունենան բոլոր ապրանքները սառնարանում: Մնում է միայն բանջարեղենը արագ կտրատել:
Ամեն ինչ նման է դասական շաուրմային: Միայն թե լավաշի փոխարեն օգտագործվում է ձվածեղ: Հյութեղ, թարմ բանջարեղենը փաթաթում ենք ձվերից պատրաստված քնքուշ նրբաբլիթով հենց տապակի մեջ:
Ռուլետը լավ է պահում իր ձևը, երբ մի փոքր սառչում է: Այսպիսով, դուք կարող եք վերցնել այն ձեզ հետ աշխատավայրում սնվելու համար՝ այն փայլաթիթեղով փաթաթելով:
Ձվածեղով շաուրմա. Բաղադրությունը
_Սպիտակ կաղամբ 150 գ
_Ձու 5 հատ
_Թթվասեր 3 ճաշի գդալ
_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
_Սխտոր 2 պճեղ
_Բուլղարական պղպեղ 0,5 հատ
_Վարունգ 1 հատ
_Լոլիկ 1 հատ
_Կանաչ սոխ 0,3 փունջ
_Կոշտ պանիր 80 գ.
_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
_Պապրիկա 0.5 թեյի գդալ
_Մաղադանոս 0,5 թեյի գդալ
_Աղ 1.5 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ 1 թեյի գդալ
Ձվածեղով շաուրմա. Պատրաստման եղանակը
_Կաղամբը կտրատել, ավելացնել 0,5 գդալ աղ, պղպեղ և պապրիկա: Լավ խառնել, որպեսզի համեմունքները հավասարաչափ բաշխվեն:
_Մի փոքրիկ ամանի մեջ խառնել թթվասերը, մայոնեզը, սխտորը, որ ճզմվել է մամլիչով, 0,5 թեյի գդալ աղ և պղպեղ, չորացած մաղադանոս:
_Ձվերը հարել առանձին՝ 0.5 գդալ աղով: Տաքացրեք թավայի մեջ արևածաղկի ձեթը և լցնել ձվի զանգվածի կեսը:
_Կտրել լոլիկը, բուլղարական պղպեղը և վարունգը բարակ ձողիկներ: Կտրել կանաչ սոխը և քերել պանիրը: Կաղամբը, բանջարեղենը, կանաչեղենը դնել ձվածեղի մի կեսի վրա և շաղ տալ պանրով:
_Լցոնը լցնել ձվածեղի կեսին և մնացած ձվի զանգվածը լցնել թափուր տեղում: Թող ձուն մի քիչ տապակվի, ապա մի եզրից բռնելով գլորել ռուլետ: Պատրաստի ռուլետը դնել ափսեի մեջ:
Դժվար է ավելի գոհացուցիչ և առողջ նախաճաշ պատկերացնել:
Ձվածեղով շաուրման պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: