Մակարոնով արագ փլավ. Բաղադրատոմսն իսկապես պարզ է, բայց մթերքների համադրությունը շատ հաջող է: Որպեսզի բանջարեղենով շոգեխաշած մակարոնեղենը չփշրվի, լավ կլինի օգտագործեք կոշտ տեսակի ցորենից պատրաստվողները:
Այդ մակարոնեղենը չի գիրացնում, այնպես որ, ճաշատեսակը կլինի ավելի առողջ և ախորժելի: Լոլիկը կարող է փոխարինվել լոլիկի հյութով, որպես սոուսի փոխարինող: Իսկ վերջում այն կարող եք սրբել հացով:
Մակարոնով արագ փլավ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Մակարոնեղեն 500 գ
_Սոխ 1 հատ
_Լոլիկ 2 հատ
_Սխտոր 3 պճեղ
_Մաղադանոս 1 փունջ
_Ջուր 2 բաժակ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած) 1 պտղունց
Մակարոնով արագ փլավ. Պատրաստման եղանակը
_Լոլիկների վրա լցնել եռացած ջուր և կեղևազերծել: Այնուհետև կտրել փոքր խորանարդներով: Նույն կերպ մանրացնել մաքրված սոխը և սխտորը:
_Տապակել բանջարեղենը տաք բուսական յուղի մեջ:
_Բանջարեղենին ավելացնել մակարոն, աղ ու պղպեղ անել: Խառնել և լցնել մի բաժակ եռման ջուր:
_Ծածկել և եփել 10 րոպե: Այս ընթացքում ջուրը պետք է գոլորշիանա:
_Էլի ավելացնել եռման ջուր և եփել 7-10 րոպե: Ուշադիր եղեք, որ մակարոնեղենը չափազանց շատ չեփվի:
Մակարոնեղենի վրա ցանել կտրատած մաղադանոս, խառնել և մատուցել:
Ես սիրում եմ նաև շոգեխաշած մակարոնեղենի վրա շաղ տալ քերած պանիր: Դա մակարոնեղենն ավելի համեղ և շատ ավելի հագեցնող է դարձնում: Կարող եք կողմնակի ուտեստին ավելացնել մի կտոր միս և թարմ բանջարեղենի աղցան:
Մակարոնով արագ փլավը պատրաստ է: Համեցեք սեղանի մոտ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Վերմիշելով փլավ