Մարինացված կանաչ սոխ. Շատ օգտակար պահածո է որով համեմված կողային ուտեստները շատ համեղ են ստացվում

Մարինացված կանաչ սոխ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Մարինացված կանաչ սոխ. Շատ օգտակար պահածո, որի մասին լսելիս կարող է զարմանաք, բայց երբ փորձեք` կհամոզվեք, որ այն ուղղակի անփոխարինելի է:

Այս պահածոն կարելի է միշտ ձեռքի տակ ունենալ, և միշտ ավելացնել թարմ աղցանների, համ թեկուզ ճաշեր պատրաստելիս սոխեռածի, կամ լցոնների համար: Եվ մի ասեք ինձ սառեցման մասին. Կանաչ սառեցված սոխն այդ համը չունի: Այսպիսով, մենք ձեզ հետ կպատրաստենք թթու կանաչ սոխ:

Մարինացված կանաչ սոխ

Մարինացված կանաչ սոխ. Բաղադրիչները.

Կես լիտրանոց 1 բանկայի համար

_կանաչ սոխի փետուրներ

_4 ճաշի գդալ բուսական յուղ

_1 ճաշի գդալ սեղանի քացախ

_աղ

Մարինացված կանաչ սոխ

Մարինացված կանաչ սոխ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ բանկաները մանրակրկիտ կերպով` տաք ջրով և սոդայով, 3-5 րոպե ստերիլիզացնել գոլորշու վրա կամ նախապես տաքացված ջեռոցում, եռացնել կափարիչները:

_Լվանալ թարմ կանաչ սոխը սառը հոսող ջրով, խոհանոցային սրբիչի վրա տարածել բարակ շերտով, չորացնել, մանր կտրատել:

_Յուրաքանչյուր պատրաստված պահածոյի բանկայի ներքևում լցնել 0,3 թեյի գդալ աղ:

_Դրանից հետո 1,5-2 սմ շերտով լցնել կանաչ սոխի մի շերտ, հավասարապես շաղ տալ 0.3 գդալ աղ, լավ սեղմել: Լցնել ևս մեկ շերտ կանաչ սոխ, աղ, սեղմել, մինչև հյութը հայտնվի: Այսպես, լցրեք բանկան մինչև վերջ:

_Պատրաստել մարինադը` տաքացնել բուսական յուղը, ավելացնել քացախը, խառնել, հեռացնել կրակից:

_Լցնել մարինադն ու անմիջապես հերմետիկ փակել բանկաները կափարիչով: Կարող եք պահել սառնարանում, կամ ցուրտ մառանում:

Մարինացված կանաչ սոխ

Մարինացված կանաչ սոխը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Անչափ համեղ նորույթ բազուկի ճավերից

Խնդրում ենք Գնահատեք