Այս պարզ բաղադրատոմսով սխտորի ծիլերը կարող եք շատ ավելի տարբեր ուտեստներ պատրաստելիս օգտագործել, ավելացնելով ըստ ճաշակին:
Սա կարող է լինել նաև առանձին նախուտեստ, ստացվում է հյութալի, անուշաբույր և անթերի համեղ: Դա արվում է պարզ և հեշտությամբ, նվազագույն ժամանակ և լավագույն արդյունք:
Գերազանց կերպով կարող եք օգտագործել սխտորի ծիլերը, դրանց հետ ձեր պատրաստած ցանկացած ուտեստը կդառնա ավելի բնօրինակ և համեղ:
Մարինացված սխտորի ծիլեր. Մեզ պետք կլինի
_Սխտորի ծիլեր 1 կգ 200 գ
Մարինադ
_Ջուր 1 լ
_Աղ 1 ճաշի գդալ
_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
_Սև պղպեղ 12-15 հատ
_Դափնու տերև 2 հատ
_Քացախ 9% 75 մլ
Մարինացված սխտորի ծիլեր. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Սկզբի համար, ուշադիր լվանալ սխտորի ծիլերը, կտրել վերևից, տեղափոխել կաթսայի մեջ, լցնել ջուրը, դնել վառարանին: Եփել 5 րոպե:
_Այժմ պետք է պատրաստել մարինադը, դրա համար մեկ լիտր ջուր լցնել տապակի մեջ, ավելացնել աղ, շաքարավազ և դնել կրակին: Այնուհետև ավելացնել պղպեղ և դափնու տերևներ: Խառնել մանրակրկիտ կերպով:
_Երբ մարինադը եռա, մի քանի րոպե եփել, ապա ավելացնել քացախը:
_Մնաց ամենավերջին կարևոր քայլը` սխտորի ծիլերը դասավորել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ, լցնել տաք մարինադ:
_Ամուր փակել նախապես ստերիլիզացված կափարիչներով, փաթեթավորեք բանկաները սրբիչով և թող ամբողջովին սառչեն:
Մարինացված սխտորի ծիլերը պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: