Մարինացված սխտորի ծիլեր. Այս կերպ պատրաստված մարինադը կարող եք օգտագործել տարբեր եղանակներով

Մարինացված սխտորի ծիլեր ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս պարզ բաղադրատոմսով սխտորի ծիլերը կարող եք շատ ավելի տարբեր ուտեստներ պատրաստելիս օգտագործել, ավելացնելով ըստ ճաշակին:

Սա կարող է լինել նաև առանձին նախուտեստ, ստացվում է հյութալի, անուշաբույր և անթերի համեղ: Դա արվում է պարզ և հեշտությամբ, նվազագույն ժամանակ և լավագույն արդյունք:

Գերազանց կերպով կարող եք օգտագործել սխտորի ծիլերը, դրանց հետ ձեր պատրաստած ցանկացած ուտեստը կդառնա ավելի բնօրինակ և համեղ:

Մարինացված սխտորի ծիլեր

Մարինացված սխտորի ծիլեր. Մեզ պետք կլինի

_Սխտորի ծիլեր 1 կգ 200 գ

Մարինադ

_Ջուր 1 լ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Սև պղպեղ 12-15 հատ

_Դափնու տերև 2 հատ

_Քացախ 9% 75 մլ

Մարինացված սխտորի ծիլեր

Մարինացված սխտորի ծիլեր. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Սկզբի համար, ուշադիր լվանալ սխտորի ծիլերը, կտրել վերևից, տեղափոխել կաթսայի մեջ, լցնել ջուրը, դնել վառարանին: Եփել 5 րոպե:

_Այժմ պետք է պատրաստել մարինադը, դրա համար մեկ լիտր ջուր լցնել տապակի մեջ, ավելացնել աղ, շաքարավազ և դնել կրակին: Այնուհետև ավելացնել պղպեղ և դափնու տերևներ: Խառնել մանրակրկիտ կերպով:

_Երբ մարինադը եռա, մի քանի րոպե եփել, ապա ավելացնել քացախը:

_Մնաց ամենավերջին կարևոր քայլը` սխտորի ծիլերը դասավորել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ, լցնել տաք մարինադ:

_Ամուր փակել նախապես ստերիլիզացված կափարիչներով, փաթեթավորեք բանկաները սրբիչով և թող ամբողջովին սառչեն:

Մարինացված սխտորի ծիլեր

Մարինացված սխտորի ծիլերը պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք