Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով. Միշտ լավ ստացվող ուտեստ

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երբ ինտերնետում տեսա Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով պատրաստելու բաղադրատոմս, շատ զարմացա: Ես չէի կարծում, որ այն ժամանակ ինչ-որ մեկը աղացած միս էր պատրաստում: Ամենայն հավանականությամբ՝ ոչ, բայց սա բաղադրատոմսն ավելի անհաջող չի դարձնում:

Ավելի պարզեցնելուց հետո, ես վարժվեցի, թե ինչպես կարող ենք պատրաստել միջնադարյան ոճով կաթնաշոռով հավի կոտլետներ: Տղամարդկանց սա հաստատ դուր կգա:

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի կրծքամիս 1,5 կգ

_Կաթնաշոռ 600 գ

_Ձու 6 հատ

_Ցորենի ալյուր 300 գ

_Մաղադանոս 25 գ

_Սամիթ 25 գ

_Սխտոր 8 պճեղ

_Աղ 1,5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 0,5 թեյի գդալ

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով

Միջնադարյան հավի կոտլետներ

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը

_Հավը մանր կտրատել: Դուք կարող եք պատրաստել նման կոտլետներ հավի կրծքամսով, բայց այդ ժամանակ ուտեստն ավելի չոր կլինի:

_Մսին ավելացնել 600 գ յուղալի կաթնաշոռ: Դրա վրա լցնել ձվերը և կտրատած կանաչիները:

_Մսի խառնուրդին ավելացնել ճզմած սխտոր: Դրանից հետո աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Ֆարշը մանրակրկիտ խառնել մինչև համասեռ զանգված լինի:

_Անմիջապես պատրաստեք ջեռոցի տապակը, յուղեք այն բուսական յուղով:

_Ձևավորել պատշաճ չափի կոտլետներ, ձեր ափի չափով: Կոտլետները թաթախել ալյուրի մեջ:

_Դնել բոլոր կոտլետները ջեռոցի տապակի վրա և թխել 160 ° տաքացրած ջեռոցում 40-50 րոպե:

Միջնադարյան հավի կոտլետներ

Արդյունքում ստացվում են հագեցնող կտրատած կոտլետներ՝ փխրուն կեղևով: Իսկական ասպետի ընթրիք:

Այս կոտլետները ես հաճախ եմ պատրաստում ընտանիքիս համար: Եվ իհարկե խորհուրդ եմ տալիս փորձել այս եզակի բաղադրատոմսը:

Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական չիզբուրգեր

Խնդրում ենք Գնահատեք