Երբ ինտերնետում տեսա Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով պատրաստելու բաղադրատոմս, շատ զարմացա: Ես չէի կարծում, որ այն ժամանակ ինչ-որ մեկը աղացած միս էր պատրաստում: Ամենայն հավանականությամբ՝ ոչ, բայց սա բաղադրատոմսն ավելի անհաջող չի դարձնում:
Ավելի պարզեցնելուց հետո, ես վարժվեցի, թե ինչպես կարող ենք պատրաստել միջնադարյան ոճով կաթնաշոռով հավի կոտլետներ: Տղամարդկանց սա հաստատ դուր կգա:
Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի կրծքամիս 1,5 կգ
_Կաթնաշոռ 600 գ
_Ձու 6 հատ
_Ցորենի ալյուր 300 գ
_Մաղադանոս 25 գ
_Սամիթ 25 գ
_Սխտոր 8 պճեղ
_Աղ 1,5 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած) 0,5 թեյի գդալ
Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը
_Հավը մանր կտրատել: Դուք կարող եք պատրաստել նման կոտլետներ հավի կրծքամսով, բայց այդ ժամանակ ուտեստն ավելի չոր կլինի:
_Մսին ավելացնել 600 գ յուղալի կաթնաշոռ: Դրա վրա լցնել ձվերը և կտրատած կանաչիները:
_Մսի խառնուրդին ավելացնել ճզմած սխտոր: Դրանից հետո աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Ֆարշը մանրակրկիտ խառնել մինչև համասեռ զանգված լինի:
_Անմիջապես պատրաստեք ջեռոցի տապակը, յուղեք այն բուսական յուղով:
_Ձևավորել պատշաճ չափի կոտլետներ, ձեր ափի չափով: Կոտլետները թաթախել ալյուրի մեջ:
_Դնել բոլոր կոտլետները ջեռոցի տապակի վրա և թխել 160 ° տաքացրած ջեռոցում 40-50 րոպե:
Արդյունքում ստացվում են հագեցնող կտրատած կոտլետներ՝ փխրուն կեղևով: Իսկական ասպետի ընթրիք:
Այս կոտլետները ես հաճախ եմ պատրաստում ընտանիքիս համար: Եվ իհարկե խորհուրդ եմ տալիս փորձել այս եզակի բաղադրատոմսը:
Միջնադարյան հավով կոտլետներ կաթնաշոռով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական չիզբուրգեր