Թավայի մեջ տապակվող մսով այս ուտեստը ևս մեկ ապացույց է այն բանի, որ նույնիսկ ծանր մսային կոտլետները կարելի է թարմացնել ու ավելի հյութեղ դարձնել: Մեքսիկական այս բաղադրատոմսը բոլորին դուր կգա: Ճաշատեսակը ստացվում է հյութալի, հագեցնող, չափավոր կծու և ախորժելի: Այս բաղադրատոմսը ունիվերսալ է, այն հարմար է տարբեր առիթներով պատրաստելու համար, այնպես որ պահպանեք ձեր ընտրացանկում:
Մսով ռուլետի բնօրինակ բաղադրատոմսում օգտագործվում են աղացած տավարի և խոզի միս: Անպայման փորձեք պատրաստել: Բայց կարող եք փորձարկումներ անել, փոփոխեք համեմունքները և այլն:
Մսով ռուլետ մեքսիկական եղանակով. Բաղադրությունը
_Աղացած տավարի միս 500 գ
_Մարինար սոուս 200 մլ
_Հացի բոքոն 1 հատ
_Կաթ 50 մլ
_Բուլղարական պղպեղ 3 հատ
_Սոխ 2 հատ
_Ձու 1 հատ
_Լոլիկի սոուս 1 ճաշի գդալ
_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
_Ցորենի ալյուր 50 գ
_Կարմիր աղացած պղպեղ 2 թեյի գդալ
_Աղ` ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Մսով ռուլետ մեքսիկական եղանակով. Պատրաստման եղանակը
_Նախապես թրջել բոքոն հացը կաթի մեջ: Երբ այն փափկի, խառնել այն աղացած մսին:
_Կտրատել բուլղարական պղպեղը և 1 սոխը շերտերով և տապակել բուսական յուղի մեջ:
_Լցնել մանր կտրատած սոխը, ձուն և համեմունքներն ըստ ճաշակի աղացած մսի հետ, լավ խառնել:
_Պատրաստեք աղացած մսից փոքր բաժիններ, դրանցից պատրաստել բարակ շերտեր: Լցնել բանջարեղենային լցոնը, այնուհետև փաթաթեք գլանափաթեթները:
_Մսով գլանները թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել թավայի մեջ: Ավելացնել տոմատի սոուս, մարինարա սոուս և ջուր: Ծածկել կափարիչով և եփել ցածր ջերմության վրա:
_Պատրաստ լինելուց անմիջապես առաջ սոուսին ավելացնել թթվասեր:
Մսով ռուլետը մեքսիկական եղանակով պատրաստված` հարմար կլինեն ցանկացած կողային ուտեստի հետ: Այնուամենայնիվ, լավագույնը եփած բրինձն է: Այսպես է ուտեստը մատուցվում տանը:
Նախքան հյուրասիրությունը սեղանի վրա դնելը, կտրատել գլանակները: Այսպիսով, դրանք ավելի գեղեցիկ կլինեն, քանի որ բանջարեղենի լցոնումը տեսանելի կլինի:
Մսով ռուլետը մեքսիկական եղանակով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կոլոլակով բրնձով փլավ — Նոր բաղադրատոմս Ձեր Խոհանոցում