Մրգային աղցան. Հիասքանչ դիետիկ աղանդեր, որն անչափ դուր կգա ձեզ

Մրգային աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Մրգային աղցանը իսկական վիտամինային փոթորիկ է:
Աղցանի անունը լիովին արտացոլում է դրա էությունը: Այն դիետիկ է, որը կանոնավոր օգտագործման դեպքում, օրինակ, առավոտյան և երեկոյան, թույլ է տալիս հասնել քաշի կորստի և օրգանիզմի մաքրման:

Պատրաստման հեշտությունը և բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչների առկայությունը բացարձակ պլյուս է: Բացի այդ, աղցանը կարող է ծառայել որպես դեսերտ տարվա ցանկացած եղանակի` բաղադրիչների համադրությամբ ստացվում է անուշահոտ և համեղ:

Մրգային աղցան

Մրգային աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Նարինջ — 1 հատ

_Խնձոր — 1 հատ (ավելի լավ է վերցնել կանաչ)

_Կիվի — 2 հատ

_Վարսակի փաթիլներ — 1 ճաշի գդալ

_Մեղր — 1 ճաշի գդալ

Մրգային աղցան

Մրգային աղցան

Մրգային աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Մրգերը պատրաստեք. Խնձորը և կիվին քերել քերիչով, նարինջը կտրել հարմար չափի կտորներով: Քանի որ խնձորը արագ է մգանում, այն պետք է վերջին հերթին քերել

_Այժմ խառնել աղցանի բոլոր մրգերի բաղադրիչները, ավելացնել մի ճաշի գդալ վարսակի ալյուր (մի փոքր ավելին կարող է լինել) և մի ճաշի գդալ մեղր: Որպես փոքրիկ խորամանկություն խորհուրդ ենք տալիս վարսակի փաթիլները մի փոքր բովել թավայի մեջ, որպեսզի նրանք դարչնագույն լինեն և աղցանին տան կարամելային համ:

_Խնամքով խառնել ամեն ինչ, և մեր աղցանը պատրաստ է:

_Կարող եք պատրաստել աղցանը ամանի մեջ և մատուցել աղանդերի ամանի մեջ կամ  մարտինիի խորը բաժակով:

_Ի դեպ, մրգերը շատ հյութ են տալիս, ուստի աղցանը պետք է պատրաստել անմիջապես մատուցելուց առաջ:

Մրգային աղցան

Մրգային աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Դուք կարող եք նաև պատրաստել մրգային Ժելե Ցիտրուսներով և Կոմպոտով

Խնդրում ենք Գնահատեք