Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով պատրաստելու դեպքում, դուք շատերին կգոհացնեք:
Դուք չեք կարող զարմացնել ձեր փոքրիկ ավազակներին ջեմով կամ մուրաբայով, որպես նրբաբլիթի լցոն: Անցյալ շաբաթ պատրաստեցի բլիթները եփովի կրեմով, իսկ երեկ փորձեցի նոր բաղադրատոմս: Երեխաներիս շատ է դուր եկել ընկույզով լցոնումը:
Բլիթների համար ընկույզով միջուկը արագ է պատրաստվում: Բայց դուք պետք է նախօրոք նախապատրաստեք բոլոր մթերքները: Օրինակ՝ աղացած ընկույզով մի բանկա միշտ կա իմ պահարանում, իսկ նրբաբլիթ թխելը մի քանի րոպեի գործ է: Ի վերջո, մնում է միայն լցնել լցոնումը համեղ գլանափաթեթներ պատրաստելու համար:
Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Նրբաբլիթներ 12 հատ
_Կաթ 120 մլ
_Կարագ 50 գ
_Շաքար 100 գ
_Ընկույզ 300 գ
_Չամիչ 150 գ
_Ռոմ 1 թեյի գդալ
_Նարինջ 1 հատ
_Սև շոկոլադ 100 գ
Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Պատրաստման եղանակը
_Կաթը կաթսայի մեջ տաքացնել: Լցնել դրա մեջ շաքարավազ և կարագ: Խառնելով խառնուրդը եռացնել: Հանել զանգվածը կրակից:
_Կաթսայի մեջ ավելացնել մեկ նարնջի կեղևի քերուկ: Ընկույզը մանրացնել սրճաղացով: Դրանք պետք է վերածել փոքր փշրանքների:
_Ընկույզների կեսը լցնել կաթսայի մեջ: Խառնուրդը հունցելու համար օգտագործեք սիլիկոնե բահիկ: Դրանից հետո ավելացնել ընկույզների մյուս կեսը, կրկին խառնել: Ավելացնել չամիչը և ռոմը: Այս բաղադրիչները խառնել, ստանալ ընկույզի խառնուրդը:
_Այս վիճակով կստանաք համեմատաբար մածուցիկ լցոնում: Կաթսան ծածկեք կափարիչով և թողեք այն 20 րոպե: Որոշ ժամանակ անց միջուկը կդառնա ավելի թանձր:
_Նրբաբլիթների վրա հավասարապես տարածեք լցոնումը: Յուրաքանչյուր նրբաբլիթ փաթաթել ռուլետի նման, կտրել 2-3 մասի: Հալեցնել շոկոլադը ջրային բաղնիքում: Լցնել նրբաբլիթների վրա բարակ հոսքով:
Աղանդերը պատրաստ է, այն մատուցեք սեղանին:
Չափավոր քաղցր և խենթորեն անուշահոտ ընկույզով լցոնն, իմ համեստ կարծիքով, նրբաբլիթների լավագույն լրացումն է: Այնուամենայնիվ, աշխատեք նրբաբլիթները չանել շատ բարակ: Հակառակ դեպքում դրանց համը լավ չի զգացվի:
Ի դեպ, ընկույզի զանգվածը հաջողությամբ կարելի է լրացնել ընկույզի ավելի մեծ կտորներով՝ նուշ, պնդուկ կամ ընկույզ: Բայց այս դեպքում ավելի լավ է հրաժարվել չամիչից:
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
Դասական նրբաբլիթներ