Ոսպով կոտլետներ. Թեթև հագեցնող ուտեստ առանց մի գրամ մսի պատրաստեք ու վայելեք

Ոսպով կոտլետ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ոսպով կոտլետներ. Ոչ միայն համեղ են, այլև շատ սննդարար, քանի որ դրանում պարունակվում են բուսական սպիտակուցներ և ածխաջրեր: Հագեցնելու տեսանկյունից նրանք շատ չեն զիջում իրենց մսե «գործընկերներին»:

Ոսպից կոտլետները շատ ժամանակ չեն խլում, դրանք պատրաստվում են բավական հեշտ և արագ: Իսկ դրանց համն ավելի հարուստ և նուրբ դարձնելու համար հիմնական բաղադրիչը եփելիս կարող եք ավելացնել բանջարեղենի արգանակ կամ ձեր սիրած համեմունքները: Ճաշատեսակը մատուցվում է որպես հիմնական կամ կողմնակի ուտեստ: Եվս մեկ գաղափար պետք է հիշել. Այս կոտլետներով հիանալի բուսակերային բուրգերներ են պատրաստում:

Ոսպով կոտլետՈսպով կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ոսպ 150 գ

_Կարտոֆիլ 1 հատ

_Աղեղ 1 հատ

_Ձու 1 հատ

_Սամիթ 0,3 փունջ

_Աղ ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի

Ոսպով կոտլետներ.

Ոսպով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Ոսպի վրա լցնել սառը ջուր՝ 1: 3 չափով:

_Եռացնել և եփել մոտ 20 րոպե մինչև փափկի:

_Մի փոքր քանակությամբ ոսպ դրեք մի կողմ, իսկ մնացածը պյուրեի վերածեք բլենդերով:

_Կարտոֆիլը եփել աղած ջրի մեջ մինչև փափկի, ապա խյուս պատրաստել ընկղմվող բլենդերով: Կարտոֆիլի զանգվածին ավելացնել տրորած և ամբողջական եփված ոսպը, մանր կտրատած սոխ, ձու և սամիթ:

_Համեմել աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի: Մանրակրկիտ խառնել:

_Ձևավորեք կոտլետները և դրանք բուսական յուղով տապակել երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Ոսպով կոտլետներ.

Հուսով ենք, որ այսպիսի պարզ կոտլետները դուր կգան ձեր տնեցիներին, և դուք, հետևելով շատ սննդաբանների խորհուրդներին, ավելի հաճախ ոսպով ուտեստներ կպատրաստեք: Կիսվեք այս հրաշալի բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ:

Ոսպով կոտլետները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած կարտոֆիլ

Խնդրում ենք Գնահատեք