Ունիվերսալ գլազուր. Շատ հետաքրքիր անհավատալիորեն պարզ բաղադրատոմս պահքի թխվածքների համար

Ունիվերսալ գլազուր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ունիվերսալ գլազուր. Կազմի մեջ կա ընդամենը երկու պարզ բաղադրիչ, և այդպիսի գլազուրը հիանալի կերպով պահում է իր ձևը:

Ես շատ եմ սիրում խմորեղենը սպիտակուցային գլազուրով ծածկել: Բայց կտրելիս այն հաճախ փշրվում է: Վերջերս հին գրքում մի բաղադրատոմս գտա և որոշեցի փորձել շաքարի փոշուց պատրաստել գլազուր: Ասել, որ արդյունքն ինձ զարմացրեց, նշանակում է ոչինչ չասել:

Բաղադրատոմսը անհավատալիորեն պարզ է: Ցանկության դեպքում գլազուրը ​​կարող է բազմազանեցվել ՝ ավելացնելով տարբեր համեր և գույներ: Լրացուցիչ համի համար, ձեր նախընտրությամբ բաղադրատոմսի ջուրը կարող է փոխարինվել կաթով կամ ջրի և սպիրտի` 1: 1 հարաբերակցությամբ:

Ունիվերսալ գլազուր

Ունիվերսալ գլազուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Շաքարի փոշի 1 բաժակ

_Ջուր 3 ճաշի գդալ

Ունիվերսալ գլազուր

Ունիվերսալ գլազուր. Պատրաստման եղանակը

_Շաքարի փոշին մաղով անցկացնելով լցնել կաթսայի մեջ: Դրանից հետո ավելացնել տաք ջուր և արոմատիզատորներ, եթե օգտագործելու եք:

_Կաթսան դնել կրակի վրա և անընդհատ խառնելով բահիկով, խառնուրդը տաքացնել 40 աստիճանի:

_Այս փուլում կարող եք շտկել թանձրությունը: Եթե ​​այն շատ ջրիկ է, ապա մի քիչ շաքարի փոշի ավելացնել, եթե թանձր է, ուրեմն մի փոքր նոսրացրեք ջրով:

_Խառնել գույնը, եթե օգտագործելու եք, և գլազուրը պատրաստ է օգտագործման համար:

Ունիվերսալ գլազուր

Ինչպես տեսնում եք, բաղադրատոմսը շատ պարզ է և բավական ունիվերսալ: Այս գլազուրը կարող եք օգտագործել ցանկացած թխվածքների համար՝ լինի դա զատկի կուլիչ, բիսկվիթ կամ կեքս:

Դա նաև հիանալի տարբերակ է, եթե ձեռքի տակ ձու կամ ժելատին չունեք:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տնական բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք