Պանրով եռանկյուններ. Նախաճաշի ընտիր տարբերակ է երբ ուզում եք զարմացնել ու հագեցնել ընտանիքի անդամներին

Պանրով եռանկյուններ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հաց և պանիր — նախաճաշը պարզ և մատչելի է: Եվ եթե մի փոքր ջանք գործադրենք, մենք կպատրաստենք  հիանալի պանրով եռանկյունիներ: Ձեզ անհրաժեշտ է միայն խառնել բոլոր բաղադրիչները և արագ տապակել թավայի մեջ:

Եթերային և համեղ թխուկները զարմանալի բույր ունեն: Արտաքինից փխրուն այս նախուտեստը ներսում նուրբ պանրի լցոն ունի: Ավելորդ յուղը հեռացնելու համար եռանկյունները դնել թղթի սրբիչների վրա և մի փոքր թեքել:

Պանրով եռանկյուններ

Պանրով եռանկյուններ. Բաղադրությունը

_Ձու 2 հատ

_Ֆետա պանիր 50 գ

_Չեդեր 50 գ

_Կաթ 240 մլ

_Ցորենի ալյուր 500-530 գ

_Մաղադանոս 0,5 փունջ

_Արևածաղկի ձեթ 220 մլ

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Խմորի փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի

Պանրով եռանկյուններ Պանրով եռանկյուններ

Պանրով եռանկյուններ. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ խառնել ձվերը, ֆետան, քերած չեդերը, կաթը, կտրատած մաղադանոսը, փխրեցուցիչը և համեմունքները, լավ խառնել:

_Ավելացնել ալյուրը աստիճանաբար, մասերով, հունցել խմորը: Այն չպետք է չկպչի ձեր ձեռքերին:

_Խմորը բաժանել երկու մասի: Մակերեւույթի վրա, շաղ տալ ալյուր, խմորի յուրաքանչյուր մասը ձեռքերո բացել կլոր բլիթի տեսքով 2 սմ հաստությամբ:

_Բլիթից կտրատել 8 հավասարաչափ եռանկյունիներ:

_Այժմ պետք է տապակի մեջ լցնել շատ արևածաղկի ձեթ և այն լավ տաքացնել: Տապակել եռանկյունները երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:

_Պանրով նախաճաշը փաստորեն կարելի է պատրաստել մի քանի րոպեի ընթացքում:

Պանրով եռանկյուններ

Պանրով եռանկյունները պատրաստ են, դրանք կարող են մատուցվել հենց այդպես, կամ սոուսով, ապուրով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած պանիր

Խնդրում ենք Գնահատեք