Պանրով լցոնված կոտլետներ. Նրբահամ ուտեստ պարզ ու մատչելի մթերքներից

Պանրով լցոնված կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պանրով լցոնված կոտլետներ պատրաստեք արագ ու հեշտ:

Ես հաճախ եմ նկատել, որ իրականում շատ համեղ ուտեստներ են ստացվում ամենապարզ բաղադրատոմսերից: Բացի այդ, հավի կոտլետի բաղադրատոմսը կարելի է գտնել տարբեր երկրների ավանդական ուտեստներով խոհարարական գրքերում:

Պանրով լցոնված կոտլետներ

Սերուցքային միջուկով և փխրուն կեղևով նուրբ մսագնդիկը հաճախ համեմատվում է կիևյան կոտլետների հետ: Բայց գիտակները անմիջապես կնկատեն տարբերությունը: Այնպես որ, եթե դուք մսի այս ուտեստի սիրահարների ակումբում եք, ապա անպայման պետք է փորձեք այս կոտլետները:

Պանրով լցոնված կոտլետներ

Պանրով լցոնված կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Աղացած հավի միս 800 գ

_Բոքոն հաց 60 գ

_Կաթ 150 մլ

_Կոշտ պանիր 200 գ

_Կարագ 100 գ

_Չորահաց 150 գ

_Արևածաղկի ձեթ 400 մլ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Պանրով լցոնված կոտլետներ

Պանրով լցոնված կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Հացը թաթախել կաթի մեջ: Առանձին քերել պանիրը և սառեցրած կարագը խոշոր քերիչով, խառնել:

_Ստացված զանգվածը բաժանել 12 մասի և յուրաքանչյուրից փոքրիկ երշիկ ձևավորել:

_Քամել հացը և լցնել աղացած մսով ամանի մեջ, ավելացնել աղ և պղպեղ, այնուհետև լավ խառնել, մինչև որ համասեռ դառնա:

_Աղացած միսը նույնպես բաժանել 12 մասի: Պատրաստել բլիթ, պանրի երշիկը դնել մեջտեղում և փաթաթել մսի մեջ: Պետք է ստացվի երկարավուն կոտլետ:

_Կոտլետները թաթախել պաքսիմատի մեջ:

_Կաթսայի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը 190 աստիճան ջերմաստիճանում և կոտլետները պատրաստել մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Ձեթից հանելուց հետո տեղափոխել փայլաթիթեղով կամ յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի մեջ և թխել 180 աստիճանով 10 րոպե:

_Կոտլետները կարելի է տապակել նաև սովորական թավայի մեջ: Բայց այս դեպքում լցոնը հաճախ դուրս է հոսում: Խորը տապակած պատրաստումն է, որ ձևավորում է այդ շատ փխրուն կեղևը:

Պանրով լցոնված կոտլետներ

Պանրով լցոնված կոտլետները պատրաստ են: Սովորաբար մատուցվում են կարտոֆիլի պյուրեով: Չնայած բրնձով և բանջարեղենով դա ոչ պակաս համեղ կլինի:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կիևյան կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք