Պանրով հաց ջեռոցում. 20 րոպեում խմորը հունցել և դնել ջեռոցում

Պանրով հաց ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի գիտի, որ տնական հացից  ավելի համեղ ոչինչ չի կարող լինել, իսկ Պանրով հաց ջեռոցում՝ արդեն գուրմանի ուտեստ է ) Իզուր են շատերը հրաժարվում իրենց ձեռքով թխելուց: Դա ընդհանրապես դժվար չէ և միայն մի փոքր ժամանակ է պահանջում: Իսկ ինչպիսի բույր է տարածվում ամբողջ տնով մեկ` աննկարագրելի է:

Այսօր կպատմենք, թե ինչպես կարելի է ջեռոցում պանրով հաց պատրաստել, որպեսզի ամբողջ ընտանիքն անմիջապես հավաքվի սեղանի շուրջ:

Համեղ կերակուրի բաղադրատոմսը պարունակում է բաղադրիչներ, որոնք կարծես հենց ստեղծվել են կանաչիներով պանրով հացի համար: Իդեալական խմորը հիանալի կերպով լրացվում է մի փոքր սխտորով: Իսկ կանաչ սոխը և կտրատված մոցարելլան լրացնում են համային ընդհանուր պատկերը:

Պանրով հաց ջեռոցում

Պանրով հաց ջեռոցում. Բաղադրությունը

_Կաթ 125 մլ

_Շաքար 25 գ

_Խմորիչ 5 գ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Կարագ 100 գ

_Ցորենի ալյուր 250 գ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Ձվի սպիտակուց 1 հատ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Կանաչ սոխ 2 ճաշի գդալ

_Մոցարելա 250 գ

_Սև պղպեղ 0,5 թեյի գդալ

Պանրով հաց ջեռոցում

Պանրով հաց ջեռոցում

Պանրով հաց ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Խառնել տաք կաթը, շաքարավազը և խմորիչը: Ավելացնել 0,5 թեյի գդալ աղ, ձու և 20 գ հալված յուղ, ամեն ինչ խառնել:

_Ավելացնել ալյուր և հունցել խմորը: Ծածկել այն սրբիչով և թող մնա 40 րոպե:

_Մնացած կարագը խառնել աղացած սխտորի, մանրացված կանաչ սոխի և աղի հետ:

_Բուսական յուղով պատված ջեռոցի տապակի վրա դնել խմորը բլիթի տեսքով: Դրա վրա կատարեք երկայնական և լայնակի կտրվածքներ:

_Հարել ձվի սպիտակուցը և խոզանակով քսել խմորի վրա: Այժմ խմորի վրա քսել լցոնը, կտրել մոցարելան տարբեր երկարության կտորներով և դրանք դնել կտրվածքների մեջ:

_Թխել հացը 20 րոպե 200 ° C ջերմաստիճանում:

Պանրով հաց ջեռոցում

Տնական իտալական հացը բառացիորեն հալվում է ձեր բերանում: Դուք կցանկանաք այն ուտել ոչ թե որպես կողմնակի նախուտեստ, այլ որպես անկախ կերակուր: Այս խմորեղենը պատրաստելու համար հարկավոր չէ հատուկ առիթի սպասել: Պանրով հացը միշտ էլ տեղին կլինի:

Պանրով հացը ջեռոցում պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Խնդրում ենք Գնահատեք