Սմբուկով և դդմիկով ջեռեփուկ. Ինչո՞ւ նախկինում չունեի այս բաղադրատոմսը:
Առողջարար ու մատչելի սնունդ 10 րոպեի ընթացքում:
Դդմիկը կարող է օգտագործվել տարբեր ուտեստների մեջ: Միևնույն ժամանակ, բոլորը շատ բնական և առողջարար են, այնպես որ մի՛ վատնեք ժամանակը, և քանի դեռ թարմ բանջարեղենի սեզոնն է, պատրաստեք պարզ և համեղ ուտելիքներ:
Սմբուկով և դդմիկով ջեռեփուկ. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
_դդմիկ 2 հատ
_սմբուկ 1 հատ
_բուլղարական պղպեղ 2 հատ
_չորահացի փշրանքներ 0.5 բաժակ
_պարմեզան 0,5 բաժակ
_ուրց, ռեհան, աղ, սխտոր՝ ըստ ճաշակի
_բուսական յուղ
_լոլիկ 5 հատ
_մոցարելլա
Սմբուկով և դդմիկով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել դդմիկը և սմբուկը խոշոր կտորներով և լցնել դրանք յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Դրանց վրա ավելացնել նաև քաղցր պղպեղ, շերտերով կտրված:
_Խառնել ամբողջ բանջարեղենը:
_Խառնել չորահացին աղ, համեմունքներ, ճզմած սխտոր:
Հուշում. Կարող եք ավելացնել ցանկացած համեմունքներ և անուշաբույր կանաչիներ:
_Չորահացի խառնուրդը շաղ տալ բանջարեղենի վրա և ցողել բուսական յուղով:
_40 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում:
_Տրորել լոլիկը սուզվող բլենդերով:
_Բանջարեղենի վրա ցանել քերած պանիր, խառնել և լցնել լոլիկի հյութը:
_Եվս 20 րոպե թխել 180 աստիճանի տակ:
Մատուցել տաք ջեռեփուկը ցանկացած կողմնակի ուտեստով: Կարելի է նաև կծու սոուս լցնել՝ թթվասերով, սամիթով և թարմ, քերած վարունգով: Համեղ կլինի, եթե ցանեք տապակած քնջութի սերմեր: Կարող եք մոցարելլայի փոխարեն վերցնել ցանկացած կոշտ պանիր:
Սմբուկով և դդմիկով ջեռեփուկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Դդմիկով և սմբուկով ուտեստ