Սնկով կոլոլակ. Այս հյութեղ ջեռեփուկը ձեզ շատ դուր կգա:
Վերջերս նախապատվությունը տալիս էի լիարժեք ուտեստներին: Որպեսզի կողմնակի ուտեստը և հիմնական ուտեստը չպատրաստվեն առանձին-առանձին, այլ անմիջապես սեղանին դնեք պատրաստի ընթրիք: Դա անելու համար ես համատեղում եմ տարբեր բաղադրիչներ և ստանում շատ հետաքրքիր և համեղ ուտեստներ: Ամենից շատ ես սիրում եմ կոլոլակ պատրաստել:
Դուք կցանկանաք փորձել այս ուտեստը նույնիսկ բաղադրատոմսը կարդալիս: Կարտոֆիլի, մսի և սնկերի կատարյալ համադրություն՝ հիանալի սոուսով: Եթե ցանկանում եք պարզ, բայց համեղ ու հագեցած ընթրիք, առաջարկում եմ փորձել սնկով կոլոլակները: Այս ուտեստը անմիջապես կդառնա ձեր նախընտրածը:
Սնկով կոլոլակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Շամպինիոններ 400 գ
_Կարտոֆիլ 300 գր
_Աղացած տավարի միս 350 գ
_Սոխ 2 հատ
_Հաց 50 գ
_Կաթ 70 մլ
_Թթվասեր 150 գ
_Ջուր 50 մլ
_Աղ `ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի
_Կոշտ պանիր 150 գ
_Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի
Սնկով կոլոլակ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել 1 սոխը քառորդ մասերի, կտրատել շերտերով և թավայի մեջ բուսայուղով տապակել, մինչև ոսկեգույն դառնա: Ավելացնել խոշոր կտրատած սունկը և սոխով տապակել, երբեմն խառնելով: Համեմել աղով, պղպեղով և խառնել:
_Կարտոֆիլը մաքրել և կտրատել բարակ կտորներով: Շարել կարտոֆիլի կտորները յուղած ձևամանի տակի մասում:
_Հացի վրա կաթ լցնել և մի կողմ դնել: Դրանից հետո մանրացնել սոխը և թրջված հացը բլենդերի մեջ: Սոխ-հաց խառնուրդն ավելացնել աղացած մսին, աղ և պղպեղ անել, խառնել:
_Թաց ձեռքերով կոլոլակներ ձևավորել և դնել կարտոֆիլի վրա: Դատարկ տարածքները լցնել տապակած սնկով:
_Սոուսը պատրաստելու համար թթվասերին ավելացնել մի քիչ աղ և ջուր, խառնել:
_Սոուսը հավասարապես լցնել մթերքների վրա, ձևամանը ծածկել փայլաթիթեղով և թխել 40 րոպե 190 ° C ջերմաստիճանում:
_Հանել ջեռոցից, վրան լցնել քերած պանիր, հետո դնել վառարանում առանց փայլաթիթեղի ևս 5 րոպե:
Եթե սիրում եք սուր համով ուտեստներ, սոուսին կարող եք ավելացնել ճզմած մի քիչ սխտոր: Այս բաղադրիչը կլավացնի թխած կոլոլակների համը: Իսկ կարտոֆիլը կարող եք համեմել ըստ ճաշակի, եթե ունեք այլ նախընտրություններ:
Սնկով կոլոլակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ամենաարագ ընթրիքը