Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Արագ ընթրիք

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Փորձում եք Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակի առաջին կտորը, որին հաջորդում է երկրորդը, երրորդը … Մեղրի նման, պիցցան նույնպես շատ տարօրինակ բան է: Եթե ​​այն կա, ուրեմն անմիջապես չկա:

Մենք կիսում ենք ձեզ հետ հագեցնող տնական սուպերպիցցայի բաղադրատոմսը, որի նույնիսկ մեկ կտորը ձեզ մեծ հաճույք և հագեցում կբերի:

Թխելու եղանակը հեռու է բարակ հիմքի վրա պատրաստվող դասական նախատիպից: Մեր պիցցան ավելի շատ նման է կարկանդակի, բարձր և շերտերով: Որքան շատ լցոն լինի, այնքան ավելի համեղ կլինի ձեր նախընտրած ուտեստը:

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ցորենի ալյուր 350 գ

_Խմորիչ 10 գ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Ջուր 150 մլ

_Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ

_Սոխ 1 հատ

_Շամպինիոն 200 գ

_Խոզապուխտ 150 գ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Կոշտ պանիր 150 գ

_Կետչուպ 6 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Ալյուրը մաղել խորը ամանի մեջ: Ավելացնել խմորիչ, աղ, տաք ջուր և ձիթապտղի յուղ:

_Խմորը հունցել: Ծածկել ամանը սրբիչով և թողնել այն տաք տեղում մնա 45 րոպե:

_Կտրել սոխը, խոզապուխտը և սունկը փոքր խորանարդներով:

_Տապակել ամեն ինչ թավայի մեջ փոքր քանակությամբ արևածաղկի ձեթով:

_Հասունացած խմորը գրտնակել երկարավուն ուղղանկյունի ձևով:

_Վրան քսել կետչուպ, պանրի կտորները լցնել և վերևում ավելացնել լցոնը:

_Խմորը ոլորել ռուլետի նման և կտրել 10 սմ լայնությամբ շերտեր:

_Տեղադրել կտորները կլոր ձևամանի մեջ:

_Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ

Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմորն թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք