Փորձում եք Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակի առաջին կտորը, որին հաջորդում է երկրորդը, երրորդը … Մեղրի նման, պիցցան նույնպես շատ տարօրինակ բան է: Եթե այն կա, ուրեմն անմիջապես չկա:
Մենք կիսում ենք ձեզ հետ հագեցնող տնական սուպերպիցցայի բաղադրատոմսը, որի նույնիսկ մեկ կտորը ձեզ մեծ հաճույք և հագեցում կբերի:
Թխելու եղանակը հեռու է բարակ հիմքի վրա պատրաստվող դասական նախատիպից: Մեր պիցցան ավելի շատ նման է կարկանդակի, բարձր և շերտերով: Որքան շատ լցոն լինի, այնքան ավելի համեղ կլինի ձեր նախընտրած ուտեստը:
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ցորենի ալյուր 350 գ
_Խմորիչ 10 գ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Ջուր 150 մլ
_Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
_Սոխ 1 հատ
_Շամպինիոն 200 գ
_Խոզապուխտ 150 գ
_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
_Կոշտ պանիր 150 գ
_Կետչուպ 6 ճաշի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Ալյուրը մաղել խորը ամանի մեջ: Ավելացնել խմորիչ, աղ, տաք ջուր և ձիթապտղի յուղ:
_Խմորը հունցել: Ծածկել ամանը սրբիչով և թողնել այն տաք տեղում մնա 45 րոպե:
_Կտրել սոխը, խոզապուխտը և սունկը փոքր խորանարդներով:
_Տապակել ամեն ինչ թավայի մեջ փոքր քանակությամբ արևածաղկի ձեթով:
_Հասունացած խմորը գրտնակել երկարավուն ուղղանկյունի ձևով:
_Վրան քսել կետչուպ, պանրի կտորները լցնել և վերևում ավելացնել լցոնը:
_Խմորը ոլորել ռուլետի նման և կտրել 10 սմ լայնությամբ շերտեր:
_Տեղադրել կտորները կլոր ձևամանի մեջ:
_Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
Սնկով և խոզապուխտով պիցցա կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա առանց խմորն թխելու