Սպագետին աղացած մսով. Այս ուտեստը ստացել է «Պապիկի բեղ» մականունը: Այն շատ օրիգինալ է թվում, և բաղադրիչները պարզ են: Ինչը ևս մեկ անգամ ապացուցում է, որ մակարոնեղենից և աղացած մսից կարող եք պատրաստել բոլորովին տարբեր ուտեստներ:
Մակարոնեղենը Իտալիայի ազգային հպարտությունն է, բայց այն եփվում է ամբողջ աշխարհում: Այժմ սա ցանկացած եվրոպական ռեստորանի ցանկում կա: Այսպիսով, շատ գաղափարներ կան այն թեմայի շուրջ, թե ինչպես և ինչով պատրաստել այս տեսակի մակարոնեղենը: Հաստատ հայտնի չէ, թե որտեղից է եկել աղացած մսով սպագետի պատրաստելու այս եղանակը, բայց նա, ով հորինել է, հանճար է:
Սպագետին աղացած մսով. Բաղադրիչները
_Աղացած տավարի միս 500 գ
_Ուրց 1 ճաշի գդալ
_Խնկունի 1 ճաշի գդալ
_Աղացած կարմիր պղպեղ 1 ճաշի գդալ
_Պապրիկա 2 ճաշի գդալ
_Օրեգանո 2 ճաշի գդալ
_Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի
_Բուլղարական պղպեղ 2 հատ
_Սպագետի 300 գ
_Տոմատի սոուս 600 մլ
_Կարմիր գինի 300 մլ
_Սխտոր 2 պճեղ
_Մոցարելլա 250 գ
_Սոխ 1 հատ
_Արևածաղկի ձեթ ըստ ճաշակի
Սպագետին աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը
_Աղացած մսին ավելացնել սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, ուրց, խնկունի, օրեգանո, սև պղպեղ և աղ: Խառնել այն ձեռքերով:
_Ձեռքերի մեջ ձևավորել մսից մեծ տափակ բլիթ, դրա մեջ դնել սպագետի քառորդ մասը և ամրացնել բոլոր կողմերից:
_Տապակել սպագետիով կոտլետները թավայի մեջ մինչև կարմրելը, ապա դրանք դնել ջեոցի խոր տապակի մեջ: Մնացած յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը և բուլղարական պղպեղը: Բանջարեղենը լցնել աղացած մսով սպագետի վրա:
_Լցնել աղացած մսի վրա գինին, ավելացնել տոմատի սոուս, որպեսզի այն գրեթե ամբողջությամբ ծածկի կոտլետները: Ճաշատեսակի վրա ցանել քերած պանիր և թխել ջեռոցում 30 րոպե 180 աստիճանի տակ:
Այս ուտեստն արժանի է ռեստորանային մենյուի ոչ պակաս, քան դասական բոլոնիայի մակարոնեղենը, և երեխաները հիացած են դրանով: Ձևավորում անհրաժեշտ չէ նրա համար, բայց թարմ բանջարեղենի և կանաչիների փոփոխությունները հնարավոր են:
Մենք առաջարկում ենք սա պատրաստել ընտանեկան ընթրիքի համար և մատուցել այն սառեցված լիմոնադով կամ կարմիր գինով:
Սպագետին աղացած մսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: