Սպագետին աղացած մսով. Անուշահամ և հագեցնող ուտեստ

Սպագետին աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպագետին աղացած մսով. Այս ուտեստը ստացել է «Պապիկի բեղ» մականունը: Այն շատ օրիգինալ է թվում, և բաղադրիչները պարզ են: Ինչը ևս մեկ անգամ ապացուցում է, որ մակարոնեղենից և աղացած մսից կարող եք պատրաստել բոլորովին տարբեր ուտեստներ:

Մակարոնեղենը Իտալիայի ազգային հպարտությունն է, բայց այն եփվում է ամբողջ աշխարհում: Այժմ սա ցանկացած եվրոպական ռեստորանի ցանկում կա: Այսպիսով, շատ գաղափարներ կան այն թեմայի շուրջ, թե ինչպես և ինչով պատրաստել այս տեսակի մակարոնեղենը: Հաստատ հայտնի չէ, թե որտեղից է եկել աղացած մսով սպագետի պատրաստելու այս եղանակը, բայց նա, ով հորինել է, հանճար է:

Սպագետին աղացած մսով

Սպագետին աղացած մսով. Բաղադրիչները

_Աղացած տավարի միս 500 գ

_Ուրց 1 ճաշի գդալ

_Խնկունի 1 ճաշի գդալ

_Աղացած կարմիր պղպեղ 1 ճաշի գդալ

_Պապրիկա 2 ճաշի գդալ

_Օրեգանո 2 ճաշի գդալ

_Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի

_Բուլղարական պղպեղ 2 հատ

_Սպագետի 300 գ

_Տոմատի սոուս 600 մլ

_Կարմիր գինի 300 մլ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Մոցարելլա 250 գ

_Սոխ 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ ըստ ճաշակի

Սպագետին աղացած մսով

Սպագետին աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

_Աղացած մսին ավելացնել սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, ուրց, խնկունի, օրեգանո, սև պղպեղ և աղ: Խառնել այն ձեռքերով:

_Ձեռքերի մեջ ձևավորել մսից մեծ տափակ բլիթ, դրա մեջ դնել սպագետի քառորդ մասը և ամրացնել բոլոր կողմերից:

_Տապակել սպագետիով կոտլետները թավայի մեջ մինչև կարմրելը, ապա դրանք դնել ջեոցի խոր տապակի մեջ: Մնացած յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը և բուլղարական պղպեղը: Բանջարեղենը լցնել  աղացած մսով սպագետի վրա:

_Լցնել աղացած մսի վրա գինին, ավելացնել տոմատի սոուս, որպեսզի այն գրեթե ամբողջությամբ ծածկի կոտլետները: Ճաշատեսակի վրա ցանել քերած պանիր ​​և թխել ջեռոցում 30 րոպե 180 աստիճանի տակ:

Այս ուտեստն արժանի է ռեստորանային մենյուի ոչ պակաս, քան դասական բոլոնիայի մակարոնեղենը, և երեխաները հիացած են դրանով: Ձևավորում անհրաժեշտ չէ նրա համար, բայց թարմ բանջարեղենի և կանաչիների փոփոխությունները հնարավոր են:

Սպագետին աղացած մսով

Մենք առաջարկում ենք սա պատրաստել ընտանեկան ընթրիքի համար և մատուցել այն սառեցված լիմոնադով կամ կարմիր գինով:

Սպագետին աղացած մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք