Սպագետի սնկով և սերուցքային սոուսով

Սպագետի սնկով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպագետի սնկով և սերուցքային սոուսով, որը ըստ ամենայնի առավել հարմար է սպագետտի համար: Սերուցքը նրանց համը դարձնում է արտահայտիչ, փափուկ և նուրբ: Իսկ սնկի և խոզապուխտի բարակ շերտերը լրացնում են արդեն իսկ հիանալի համը:

Այս բաղադրատոմսով ես առաջարկում եմ պատրաստել սպագետին սնկով և յուղալի սերուցքով սոուսով: Այս տարբերակով պատրաստեք Սպագետի սնկով և արդյունքը ձեզ կհիացնի:

Սպագետի սնկով
Սպագետի սնկով և սերուցքային սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սպագետի — 100 գ (չոր վիճակում)

_Թարմ սունկ — 200 գ

_Խոզապուխտ — 50 գ

_Սոխ — 0.5 միջին գլուխ

_Ձիթապտղի յուղ — 2 ճաշի գդալ

_Սերուցք 20% յուղ — 100 մլ

_Կոշտ պանիր — 50 գ

_Սխտոր — 2 պճեղ

_Աղ, շաքար, պղպեղ, համեմունքներ` ըստ համտեսի

սպագետի

Սպագետի սնկով և սերուցքային սոուսով. Ինչպես պատրաստել

_Եռացրեք ջուրը (1, 5−2 լ), մի փոքր աղ արեք: Գցեք ամբողջ սպագետին առանց կոտրելու: Այն մասը, որն արդեն ջրի մեջ է, կսկսի փափկել, և շուտով ամբողջ մակարոնեղենները ջրի մեջ կլինի: Եփել ըստ ձեր ընտրած սպագետի տեսակի: Սովորաբար, պատրաստման ժամանակը նշվում է փաթեթավորման վրա:

_Սպագետի պատրաստելու ընթացքում կարելի է պատրաստել յուղալի սոուս: Սոխը մանր կտրատել և արագ տապակել ձիթայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա՝ ավելացնելով մի պտղունց շաքար:

_Կտրել խոզապուխտը երկար շերտերով, 1-1,5 սմ լայնությամբ: Եթե այնուամենայնիվ որոշեք ավելացնել սխտոր, ապա այն մանր կտրատել կամ ճզմել և ավելացնել խոզապուխտին:

_Մաքրել սնկերը, կտրել 3-5 մմ բարակ շերտերով: Ավելացնել խոզապուխտին և սոխին, խառնել և շարունակել տապակել մի քանի րոպե, մինչև սնկերը դառնան փափուկ, և դրանցից դուրս եկող հեղուկը ամբողջովին գոլորշիանա: Մի ծածկեք տապակը կափարիչով, որպեսզի ավելորդ խոնավություն չլինի:

_Սոուսի հիմքը պատրաստ է: սերուցքը ավելացնել, խառնել: Ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմունքներ:

_Քերեք պանիրը մանր քերիչով, լցնել սոուսի վրա և կրկին խառնել, որպեսզի սոուսը խտանա և ձեռք բերի հաճելի մածուցիկություն:

_Քամել սպագետին, բայց առանձնացնել 0,5 բաժակ ջուր, որի մեջ դրանք խաշվել են:

_Մանրակրկիտ տարածել սպագետին սոուսի մեջ, ավելացնել այն ջուրը, որը մնացել է մակարոնեղենը պատրաստելուց հետո և լավ խառնել: Սոուսը պետք է ստացվի բավականին ջրիկ, բայց միասեռ: Ծածկել և թողնել եփվի մի քանի րոպե:

Վերցնել մի մեծ ափսե, զգուշորեն լցնել սպագետին և սոուսը կենտրոնում, զարդարել ռեհանի տերևներով կամ խնկունի ճյուղիկով:

Սպագետին սնկով պատրաստ է:

Մատուցել տաք վիճակում, այդպես ավելի համեղ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սպագետի բոլոնեզ սոուսով

Խնդրում ենք Գնահատեք