Վարունգով աղցան. Այս պահածոն շատ չի լինում, շատ համեղ և ցանկալի նախուտեստ ձեր սեղանին

Վարունգով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Վարունգով աղցանը ստացվում է թեթև, թարմ նոտաներով, չափավոր կծու, փխրուն, անուշաբույր բանջարեղենով: Սա հիանալի տոնական նախուտեստ կլինի:

Վարունգով աղցան

Վարունգով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Վարունգ 3 կգ

_Սոխ 500 գր

_Գազար 500 գր

_Քացախ 9% 160 մլ

_Շաքար 70 գ

_Աղ 40 գ

_Համեմունք կորեական գազարի համար 50 գ

_Բուսական յուղ 230 մլ

Վարունգով աղցան

Վարունգով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Եթե ​​կորեական գազարի համեմունքը մատչելի չէ, ապա պետք է պարզապես խառնել՝ համեմ, պապրիկա, չիլի, կոճապղպեղ, սխտոր, նեխուր և մանանեխ:

_Կտրել բանջարեղենը ձեզ համար ցանկացած ձևով, գազարը կարելի է քերել կորեական գազարի քերիչով:

_Կտրել սոխը բարակ կիսաօղակներով:

_Բոլոր բանջարեղենները խառնել, ավելացնել համեմունքներ, աղ և շաքար, քացախ և բուսական յուղ:

_Զանգվածը շատ լավ խառնել, թողնել 2 ժամ: Պարբերաբար խառնել:

Խորհուրդ. Եթե 2 ժամ հետո հյութը քիչ է, թող մնա ևս մեկ-երկու ժամ, պարզապես պարբերաբար խառնեք:

_Պետք է աղցանը լցնել բանկաների մեջ, սեղմելով դասավորել և վրան լցնել հյութը:

_Կափարիչները դնել բանկաների վրա, դրանք շարել կաթսայի մեջ, նախապես տակը սրբիչ փռելուց հետո: Տաք ջուր լցնել կաթսայի մեջ՝ մինչև բանկայի ուսերը:

_Հիմա մանրէազերծել 10 րոպե՝ եռալուց հետո:

_Ամուր փակել կափարիչները, շրջել և տաք ծածկոցով փաթեթավորած թողնել մինչև սառչի:

_Աղցանը կարելի է պահել նկուղում կամ պահարանում:

Վարունգով աղցան

Շատ համեղ, անուշաբույր աղցանը պարզապես հիանալի տեսք ունի, այն իր գույներով զարդարում է տոնական սեղանները:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլի ենք թթու դնում

Խնդրում ենք Գնահատեք