Վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթներ. Պարզ ու հաճելի աղանդեր:
Վերջերս զեղչերի ժամանակ գնեցի մի քանի կիլոգրամ հեշտ պատրաստվող վարսակի փաթիլներ: Ընդհանրապես, ամեն առավոտս սկսվում է դրանով, իսկ երեխաներս ուտում են այն երբ հավես են ունենում: Ընդհանուր առմամբ, մթերքը անհրաժեշտ է: Բայց փոփոխության համար ես որոշեցի եփել ոչ միայն առողջ նախաճաշ, այլև բնական աղանդեր: Երկար ժամանակ աչքի տակ ունեի մի բաղադրատոմս, բայց հերթը դրան չէր հասնում: Չնայած շոկոլադով վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթները շատ պարզ են:
Առաջին բանը, որ պետք է՝ տապակել վարսակի փաթիլները մինչև այն գեղեցիկ ոսկեգույն դարչնագույն երանգ ստանա: Սա օգնում է առավելագույնս զգալ դրա բույրը: Հետո խառնեք այն խտացրած կաթով և դնել ձևամաններում: Սկզբունքորեն, դուք արդեն կարող եք ուտել թխվածքաբլիթները: Բայց ավելի գեղեցիկ ու ախորժելի դարձնելու համար այն լցրեցի շոկոլադով, ստացվեց անհավանական համեղ: Եվ որ ամենակարևորն է` պետք չէ թխել թխվածքաբլիթները:
Վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Վարսակի փաթիլներ 230 գ
_Խտացրած կաթ 200 գ
_Սև շոկոլադ 90 գր
_Կարագ 30 գ
Վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը
_Տաքացնել չոր տապակը և դրա մեջ բովել վարսակի փաթիլները 5-7 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Փաթիլները պետք է թույլ շագանակագույն լինեն, այդպես դրանք փխրուն կլինեն:
_Տապակը հանել կրակից և խտացրած կաթն ավելացրեք տաք փաթիլներին, լավ խառնել:
_Կեքսի ամանները յուղել կարագով և լցնել խառնուրդով:
_Թաց ձեռքերով սեղմել զանգվածը կողմերին:
_Որպեսզի թխվածքաբլիթները հեշտությամբ դուրս գան ձևից, յուրաքանչյուր կտորը դանակի ծայրով հրեք առաջ, ապա հետ վերադարձեք:
_Հալեցնել շոկոլադը ջրային բաղնիքում և յուրաքանչյուր թխվածքաբլիթի վրա լցնել 1 թեյի գդալ:
_Ձևամանները սառնարանում դնել առնվազն 30 րոպե: Դրանից հետո հանել բլիթները կաղապարներից և դրանք շարել ափսեի մեջ:
Վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթները պատրաստ են: Դրանք կատարյալ են թեյի կամ սուրճի հետ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Տնական կոնֆետներ