Վարսակով և ընկույզով բլիթներ 15 րոպեում. Այս թխուկը իսկական գտածո է հոգատար մայրիկի համար

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Վարսակով և ընկույզով բլիթներն այն ուրախալի առիթն է, երբ իսկապես օգտակար և համեղ է կերակուրը:

Շոտլանդացիները լավ գիտեն նման ուտեստների գաղտնիքը. Նրանք պատրաստում են բոլոր ուտեստների 80% -ը վարսակից: Վարսակի փաթիլները պարունակում են մեծ քանակությամբ վիտամիններ և հանքանյութեր, որոնք այդքան անհրաժեշտ են աճող մարմնի համար:

Իսկ վարսակով փաթիլների բլիթները մեղրով և ընկույզով եռակի հաճույք են: Խրթխրթան անուշահոտ համեղությունը հաճույք կպատճառի ցանկացած քաղցրասերի: Առավոտյան մի բաժակ թեյ պատրաստեք և վայելեք այս բլիթները, և կհամոզվեք որ կյանքը հրաշալի է:

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ. Բաղադրիչները

_Վարսակի փաթիլներ 1 բաժակ

_Ցորենի ալյուր 140 գ

_Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

_Մեղր 1 ճաշի գդալ

_Կարագ 130 գ

_Արևածաղկի սերմեր 0,5 բաժակ

_Ընկույզ 4 ճաշի գդալ

_Սոդա 0.5 թեյի գդալ

_Կիտրոնի հյութ 0,5 թեյիգդալ

_Աղ 1 պտղունց

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Հալեցնել կարագը ջրային բաղնիքում ամանի մեջ: Հեռացնել կրակից և ավելացնել մի գդալ մեղր:

_Լցնել կարագը և մեղրը մի մեծ ամանի մեջ և ավելացնել մնացած բաղադրիչները՝ ընկույզ, սերմեր, փաթիլներ, ալյուր, շաքար, աղ և սոդա, որը հանգցվում է կիտրոնի հյութով, խառնել ամեն ինչ:

_Փռել մագաղաթը ջեռոցի տապակի վրա: Ստացված զանգվածը տարածելու համար օգտագործեք գդալ, ձևավորել շրջանակներ: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ թխման ընթացքում խմորը կարող է փոքր-ինչ տարածվել, այնպես որ բլիթների միջև բավականաչափ տեղ թողեք:

_Ջեռոցը նախապես տաքացրեք 160 °C և թխել բլիթները մինչև ոսկե դարչնագույնը մոտ 10 րոպե:

Պատրաստի բլիթները դնել ափսեի վրա և թող սառչի:

Ինչպես տեսնում եք, այս մանկական թխուկի ևս մեկ հսկայական պլյուսն այն է, որ խմորեղենը պատրաստվում է մի քանի րոպեների ընթացքում և մեծ ջանքեր չի պահանջում:

Հիանալի տարբերակ այն օրվա համար, երբ ճաշ պատրաստելու ժամանակ չկա: Լավ է միշտ ձեռքի տակ ունենալ նման բաղադրատոմսը:

Վարսակով և ընկույզով բլիթներ

Վարսակով և ընկույզով բլիթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք