Ինձ դուր է գալիս Տնական բուժենինան, որը ստացվում է հյութալի և շատ համեղ: Ուտեստը պատրաստվում է շատ պարզ:
Պետք է ընդամենը մեկ անգամ կարդալ բաղադրատոմսը և անմիջապես կհիշեք այն: Սկսեք պատրաստել սա համարձակորեն, բաղադրատոմսը բազմիցս փորձարկված է: Ոչ ոք չի հրաժարվի այդպիսի նուրբ մսից:
Տնական բուժենինա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_800 գրամ խոզի միս
_1,5-2 թեյի գդալ աղ
_աղացած պղպեղ — 0,5 թեյի գդալ
_3-4 պճեղ սխտոր
_ջուր — 1 լիտր
_դափնու տերև — 2 հատ
Տնական բուժենինա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Ջուրը հասցնել եռման, դրան ավելացնել աղ, պղպեղ, դափնու տերև, և եթե ցանկանում եք, էլի մի շարք այլ համեմունքներ, ապա կարող եք վստահորեն ավելացնել:
_Այնուհետև թող ջուրը սառչի և դրա մեջ դրեք ամբողջական մսի կտորը:
_12 ժամով դնել սառնարանում:
_Դրանից հետո հանել միսը և չորացնել այն թղթե սրբիչով: Վրան քսել աղ և պղպեղ: Կատարեք կտրվածքներ և դնել սխտորի կտորները դրա մեջ:
_Պատրաստի միսը դնել թխման տոպրակի մեջ և դրեք 200 աստիճանով տաքացված ջեռոցում 1 ժամով: Մի մոռացեք տոպրակի մեջ մի քանի անցքեր անել ատամի չոփիկով:
_Դրանից հետո հանել միսը, կտրել տոպրակը և թող ջեռոցում մնա այնպես որ միսը գեղեցիկ ախորժելի կեղև ստանա:
_Սպասել մինչև պատրաստի բուժենինան ամբողջությամբ սառչի:
Տնական բուժենինան պատրաստ է, կարող եք մատուցել:
Տեսանյութ
Տնային պայմաններում բուժենինայի պատրաստման մի այլ տարբերակ
Բարի ախորժակ: