Տնական բուժենինա. Եփած խոզի միս խոհարարական տոպրակի մեջ

տնական բուժենինա ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ինձ դուր է գալիս Տնական բուժենինան, որը ստացվում է հյութալի և շատ համեղ: Ուտեստը պատրաստվում է շատ պարզ:

Պետք է ընդամենը մեկ անգամ կարդալ բաղադրատոմսը և անմիջապես կհիշեք այն: Սկսեք պատրաստել սա համարձակորեն, բաղադրատոմսը բազմիցս փորձարկված է: Ոչ ոք չի հրաժարվի այդպիսի նուրբ մսից:

տնական բուժենինա

Տնական բուժենինա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_800 գրամ խոզի միս

_1,5-2 թեյի գդալ աղ

_աղացած պղպեղ — 0,5 թեյի գդալ

_3-4 պճեղ սխտոր

_ջուր — 1 լիտր

_դափնու տերև — 2 հատ

տնական բուժենինա

տնական բուժենինա

Տնական բուժենինա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Ջուրը հասցնել եռման, դրան ավելացնել աղ, պղպեղ, դափնու տերև, և եթե ցանկանում եք, էլի մի շարք այլ համեմունքներ, ապա կարող եք վստահորեն ավելացնել:

_Այնուհետև թող ջուրը սառչի և դրա մեջ դրեք ամբողջական մսի կտորը:

_12 ժամով դնել սառնարանում:

_Դրանից հետո հանել միսը և չորացնել այն թղթե սրբիչով: Վրան քսել աղ և պղպեղ: Կատարեք կտրվածքներ և դնել սխտորի կտորները դրա մեջ:

_Պատրաստի միսը դնել թխման տոպրակի մեջ և դրեք 200 աստիճանով տաքացված ջեռոցում 1 ժամով: Մի մոռացեք տոպրակի մեջ մի քանի անցքեր անել ատամի չոփիկով:

_Դրանից հետո հանել միսը, կտրել տոպրակը և թող ջեռոցում մնա այնպես որ միսը գեղեցիկ ախորժելի կեղև ստանա:

_Սպասել մինչև պատրաստի բուժենինան ամբողջությամբ սառչի:

տնական բուժենինա

Տնական բուժենինան պատրաստ է, կարող եք մատուցել:

Տեսանյութ

Տնային պայմաններում բուժենինայի պատրաստման մի այլ տարբերակ

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք