Տնական պիցցա ջեռոցում թխեք և հաճույք պատճառեք տնեցիներին, սա տարբերվում է նախկինում փորձածներից:
Տղամարդիկ շատ են սիրում միս և հիմնականում մսային ուտեստներից են հագենում: Երշիկով պիցցան նրանց բոլորովին չի բավարարում: Ուստի ես ամուսնուս համար պիցցա եմ պատրաստում մսով և սոխով: Դուք էլ փորձեք, արդյունքից գոհ կմնաք:
Տնական պիցցա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Խմոր
_ալյուր 600 գրամ
_ջուր 250 մլ
_խմորիչ 20 գր
_արևածաղկի ձեթ 15 մլ
_մի պտղունց աղ
_շաքար 1 թեյի գդալ
Լցոնի համար վերցնել
_տավարի միս, մոտ 300 գր
_սոխ 2 հատ
_ձու 3 հատ
_մի փունջ կանաչ սոխ
_կոշտ պանիր 200 գրամ
_մի երկու ճաշի գդալ կետչուպ
Տնական պիցցա. Պատրաստման եղանակը
_Վերցնել 100 մլ տաք ջուր, դրան խառնել շաքարավազը և խմորիչը: Թողնել 10-12 րոպե տաք տեղում:
_Դրանից հետո ավելացնել մնացած ջուրը, աղը, արևածաղկի ձեթն ու ալյուրը, խմորը հունցել:
_Լցոնի համար տավարի միսը եփել, մինչև լավ փափկի:
_Սոխը մանր կտրատել և տապակել յուղի մեջ, պատրաստվելուց մի քիչ առաջ ավելացնել միսը և մի փոքր եփել միասին: Ընդամենը մի քանի րոպե: (Արգանակը պահեք, հետագայում կարող եք պատրաստել նաև բորշչ):
_Եփել 2 ձու և մանրացնել: Լցոնման համար բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել կանաչ սոխ կամ կանաչիներ և հում ձու:
_Խմորը գրտնակել բարակ շերտով, վրան քսել կետչուպը, լցնել միջուկը և ցանել պանիր:
_Թխել պիցցան 15-20 րոպե 180 °C տաքացրած ջեռոցում:
Վերջ, պատրաստ է ամենահամեղ տնական պիցցան: Հաճույքով վայելեք այն:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ պիցցայի բաղադրատոմս համեղ խմորով
Պարզ պիցցա առանց խմոր թխելու