Բալը առանց շաքարի. Ձմռանն անփոխարինելի պահածո 

Բալը առանց շաքարի Պահածոներ

Եթե պատրաստեք Բալը առանց շաքարի, կարող եք մառանում պահպանել  այս հիանալի պահածոն:

Շատ հաճելի է ամառային վիտամինների բաժին ստանալ ձմռան ցրտաշունչ օրերին: Ես ձեզ հետ կիսվում եմ առանց շաքարի պատրաստվող բալի բաղադրատոմսով։ Կորիզներով պտուղները հիանալի պահպանվում են։

Այս բալը պատրաստելու համար նույնիսկ կարիք չկա ստերիլիզացնել բանկաները: Ընդհանուր առմամբ, ամբողջ գործընթացը տևում է ոչ ավելի, քան 20 րոպե:

Բալը առանց շաքարի

Բալը առանց շաքարի. Բաղադրիչներ

_Բալ 1 կգ

_Ջուր՝ ըստ ճաշակի

_Կիտրոնաթթու ըստ ճաշակի

Բալը առանց շաքարի
Բալը առանց շաքարի. Պատրաստման եղանակը

_Մաքուր բանկաները լցնել բալով։

_Ջուրը հասցնել եռման աստիճանի և լցնել բանկաները մինչև ծայրը։ Անմիջապես ծածկեք դրանք կափարիչներով:

_Բանկաները ծածկել վերմակով և թողնել 20-30 րոպե։

_Այնուհետև բանկաների ջուրը դատարկեք կաթսայի մեջ:

_Բալի ջրին ավելացրեք ևս 100 մլ սովորական ջուր և հասցրեք եռման։

_Կեռասի յուրաքանչյուր բանկայի վրա ավելացրեք 0,5 թեյի գդալ կիտրոնաթթու:

_Փակեք բանկաները, ծածկեք դրանք վերմակով և թողեք մեկ օր։

Բալը առանց շաքարի

Ձմռան համար առանց շաքարավազի բալի այս բաղադրատոմսը հատկապես դուր կգա շաքարախտով հիվանդներին և նրանց, ովքեր փորձում են սննդակարգից բացառել քաղցրեղենը: Բացի այդ, շաքարը չի խաթարի բալի բնական համը:

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված բալը կարելի է օգտագործել ցանկացած եղանակով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակի մուրաբա կոնյակով

Խնդրում ենք Գնահատեք