Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Ձմեռվա համար այս բաղադրատոմսը պարզապես ցնցող է

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի Պահածոներ

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Ձմեռվա համար այս բաղադրատոմսը պարզապես ցնցող է: Բնօրինակը, ի տարբերություն ցանկացած բաղադրատոմսի:

Այնպայման պատրաստեք, փորձեք եփել, զարմացրեք ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին: Ստացվում են խենթորեն համեղ, բուրավետ, խրթխրթան սմբուկներ: Անմոռանալի համ ու բույր ունեն:

Պարզ և հեշտ բաղադրատոմսով ստացվում են աներևակայելի համեղ և ինքնատիպ: Բացարձակապես բոլորին դուր կգա:

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Մեզ պետք կլինի

  • 0.5 լիտրանոց 4 բանկա
  • մաքրված դդմիկ 1.2 կգ
  • ջուր 700-800 մլ
  • տոմատի մածուկ 125 մլ
  • աղ 30 գ
  • շաքար 75 գ
  • քացախ 9% 60 մլ
  • սամիթի հովանոցներ 4 հատ
  • 4 պճեղ սխտոր
  • հաղարջի տերև 4 հատ
  • բալի տերև 4 հատ
  • բուրավետ պղպեղ 12 հատ
  • կծու պղպեղ 1 հատ

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար կտրել երիտասարդ դդմիկները մեջտեղից, այնուհետև ևս 2 կամ 3 մասի, ամեն ինչ կախված է դդմիկի չափերից:
  2. Կափարիչները պետք է եռացնել, իսկ բանկաները լավ լվանալ հոսող ջրի տակ, ստերիլիզացումը կարելի է բաց թողնել: Բանկայի ներքևի մասում դնել հաղարջի, բալի տերևներ, սամիթի հովանոցներ, դասավորել դդմիկի կտորները, վերջում ավելացնել սխտոր և կծու պղպեղ:
  3. Լցրած բանկաների մեջ լցնել եռման ջուր մինչև եզրը: Կաթսայի մեջ 800 գ ջուր լցնել, ավելացնել աղ, շաքար և ավելացնել տոմատի մածուկը: Հասցնել եռման և եփել մինչև շաքարավազն ու աղը լիովին լուծվեն, մոտ 1 րոպե եռա:
  4. Բանլաներից դատարկել ջուրը, յուրաքանչյուրի վրա ավելացնել մի ճաշի գդալ 9% քացախ և լցնել տաք մարինադ, ծածկել կափարիչներով և մինչև բանկայի ուսերը տաք ջրով լցված կաթսայի մեջ:
  5. Հասցնել եռման և ստերիլիզացնել 8-10 րոպե: Այժմ ամուր փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր, տաք ծածկոցով փաթաթել, և թողնել, որ լավ սառչեն:

Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի
Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերին պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով համեղ ուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք