Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Ձմեռվա համար այս բաղադրատոմսը պարզապես ցնցող է: Բնօրինակը, ի տարբերություն ցանկացած բաղադրատոմսի:
Այնպայման պատրաստեք, փորձեք եփել, զարմացրեք ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին: Ստացվում են խենթորեն համեղ, բուրավետ, խրթխրթան սմբուկներ: Անմոռանալի համ ու բույր ունեն:
Պարզ և հեշտ բաղադրատոմսով ստացվում են աներևակայելի համեղ և ինքնատիպ: Բացարձակապես բոլորին դուր կգա:
Содержание
Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Մեզ պետք կլինի
- 0.5 լիտրանոց 4 բանկա
- մաքրված դդմիկ 1.2 կգ
- ջուր 700-800 մլ
- տոմատի մածուկ 125 մլ
- աղ 30 գ
- շաքար 75 գ
- քացախ 9% 60 մլ
- սամիթի հովանոցներ 4 հատ
- 4 պճեղ սխտոր
- հաղարջի տերև 4 հատ
- բալի տերև 4 հատ
- բուրավետ պղպեղ 12 հատ
- կծու պղպեղ 1 հատ
Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերի. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար կտրել երիտասարդ դդմիկները մեջտեղից, այնուհետև ևս 2 կամ 3 մասի, ամեն ինչ կախված է դդմիկի չափերից:
- Կափարիչները պետք է եռացնել, իսկ բանկաները լավ լվանալ հոսող ջրի տակ, ստերիլիզացումը կարելի է բաց թողնել: Բանկայի ներքևի մասում դնել հաղարջի, բալի տերևներ, սամիթի հովանոցներ, դասավորել դդմիկի կտորները, վերջում ավելացնել սխտոր և կծու պղպեղ:
- Լցրած բանկաների մեջ լցնել եռման ջուր մինչև եզրը: Կաթսայի մեջ 800 գ ջուր լցնել, ավելացնել աղ, շաքար և ավելացնել տոմատի մածուկը: Հասցնել եռման և եփել մինչև շաքարավազն ու աղը լիովին լուծվեն, մոտ 1 րոպե եռա:
- Բանլաներից դատարկել ջուրը, յուրաքանչյուրի վրա ավելացնել մի ճաշի գդալ 9% քացախ և լցնել տաք մարինադ, ծածկել կափարիչներով և մինչև բանկայի ուսերը տաք ջրով լցված կաթսայի մեջ:
- Հասցնել եռման և ստերիլիզացնել 8-10 րոպե: Այժմ ամուր փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր, տաք ծածկոցով փաթաթել, և թողնել, որ լավ սառչեն:
Դդմիկով պահածո Արյունոտ Մերին պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով համեղ ուտեստ