Խրթխրթան վարունգ. Անզուգական գեղեցկությամբ և համով հիանալի խորտիկ է ցանկացած տոնական սեղանի համար

Խրթխրթան վարունգ Պահածոներ

Խրթխրթան վարունգը կիտրոնի շերտերով և առանց քացախի ստացվում է անուշահոտ, համեղ, պարզապես հիանալի խորտիկ է ցանկացած տոնական սեղանի համար:

Խրթխրթան վարունգ

Խրթխրթան վարունգ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Վարունգ

_Կիտրոնի շերտ 1 — 2 հատ 1 բանկայի համար

_Քաղցր պղպեղ 1 հատ

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 2 պճեղ մեկ բանկայի համար

_Դափնու տերև 1 հատ

_Պղպեղի հատիկներ 5 հատ

Մարինադի համար ձեզ հարկավոր է

_Ջուր 1 լ

_Աղ 50 գ

_Շաքար 120 գ

_Կիտրոնաթթու 1 թեյի գդալ

Խրթխրթան վարունգ

Խրթխրթան վարունգ. Պատրաստման եղանակը

_Լավ լվանալ վարունգը: Եթե ​​բանջարեղենը մի քիչ թույլ է, կարելի է մի քանի ժամով սառը ջրի մեջ լցնել դրանք:

_Կտրել վարունգի պոչերը երկու կողմերից:

_Սամիթը և մնացած բոլոր կանաչիներն ու համեմունքները լցնել մաքուր բանկաների մեջ:

_Հնարավորինս խիտ դասավորել վարունգները, կիտրոնի շերտերը, սխտորի և պղպեղի կտորները:

_Եռման ջուր լցնել, ծածկել կափարիչով  և թողնել 20 րոպե:

_Ջուրը քամել և լուծել դրա մեջ աղը, շաքարն ու կիտրոնաթթուն: Եռացնել, լցնել բանկաների մեջ, փակել կափարիչները:

_Բանկաները շրջել և թողնել սառչի:

Խրթխրթան վարունգ

Նման նախուտեստը պարզապես կատարյալ է՝ թեթև, ցիտրուսային բույրով և հաճելի թթվայնությամբ: Վարունգը հարմար է պարզապես այդպես մատուցելու կամ աղցանների համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խառը թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք