Մարինարա սոուս. Ձմռանն այն անփոխարինելի կլինի տարբեր ուտեստների հետ 

Մարինարա սոուս Պահածոներ

Մարինարա սոուս. Ձմռանն այն անփոխարինելի կլինի տարբեր ուտեստների հետ

Արդեն մի քանի տարի անընդմեջ ձմռան համար ես պատրաստում եմ նման յուրօրինակ սոուս: Շատ, շատ համեղ սոուս, որը իդեալական է պիցցա, մակարոնեղեն պատրաստելու համար:

Այն կարող եք նաև պարզապես մատուցել ձկան կամ մսի հետ: Պատրաստեք սոուսն այս սեզոնին, չեք փոշմանի:

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • լոլիկ — 800 գրամ
  • սոխ — 1 հատ
  • սխտոր — 2 պճեղ
  • տոմատի մածուկ — 2 ճաշի գդալ
  • ռեհան, մաղադանոս — 4 ճաշի գդալ (արդեն կտրատած)
  • չոր սուսամբար և ուրց — յուրաքանչյուրը 1 թեյի գդալ
  • դափնու տերև — 2 հատ
  • աղ — 2 թեյի գդալ
  • շաքար — 1 թեյի գդալ
  • աղացած պղպեղ — 0,5 թեյի գդալ
  • գինու քացախ (հնարավոր է խնձորօղի) — 2 թեյի գդալ
  • ձիթապտղի յուղ — 4 ճաշի գդալ (Վերցրեք զտած յուղ)

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուս. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Լվացեք լոլիկը, կտրեք 2 մասի և քերեք, երբ քերում եք, կեղևը մնում է ձեռքում, դեն նետեք, այն մեզ պետք չէ:
  2. Կլպել և մանր կտրել սոխը և սխտորը: Կաթսայի կամ խոր թավայի մեջ տաքացնել յուղը և դրա մեջ 1 րոպե տապակել սոխն ու սխտորը:
  3. Դրանից հետո լոլիկի զանգվածն ավելացնել սոխին և սխտորին և եփել 30-40 րոպե մարմանդ կրակի վրա:
  4. Այժմ կարող եք ավելացնել կտրատած կանաչիները, աղ, շաքար, քացախ, յուղ, պղպեղ, չոր ուրց, սուսամբար, դափնու տերև:
  5. Այժմ խառնել ամեն ինչ և եփել ևս 15 րոպե:
  6. Տաք սոուսը լցնել ստերիլիզացված շշերի կամ բանկաների մեջ, փակեք կափարիչները և փաթեթավորած թողեք մինչև սառչեն:

Մարինարա սոուս

Մարինարա սոուսը պատրաստ է: Դուք կարող եք այն պահել սենյակային ջերմաստիճանում:

Լավ ախորժակ բոլորին:

Տեսանյութ

Սոուս մսային ուտեստների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք