Վարունգով կորեական աղցան. Ձմռանը շնորհակալություն կհայտնեք

Վարունգով կորեական աղցան Պահածոներ

Վարունգով կորեական աղցան. Ձմռանը շնորհակալություն կհայտնեք

Կծու և համեմված վարունգի շատ յուրօրինակ բաղադրատոմս, որը կդառնա գերազանց նախուտեստ և հիմնական ուտեստների հավելում:

Վարունգով կորեական աղցան

Վարունգով կորեական աղցան. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

  • վարունգ 3 կգ
  • սոխ 500 գ
  • գազար 500 գ
  • աղ 2.5 ճաշի գդալ
  • շաքար 4 ճաշի գդալ
  • քացախ 9% 160 մլ
  • բուսական յուղ 250 գ
  • սամիթ 1 փունջ
  • համեմունք կորեական գազարի համար 1 տուփ

Վարունգով կորեական աղցան

Վարունգով կորեական աղցան

Վարունգով կորեական աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ վարունգները, լցնել մաքուր և սառը ջրի մեջ 2 ժամ:
  2. Հեռացնել պոչերը, կտրել 5 մմ հաստությամբ շրջանակներով:
  3. Կտրել սոխը բարակ կես օղակներով:
  4. Քերել գազար միջին քերիչի վրա:
  5. Կտրել սամիթը և խառնել վարունգի, սոխի և գազարի հետ:
  6. Ավելացնել աղ, շաքար, 2 տուփ կորեական գազարի համեմունք:
  7. Հուշում. Յուրաքանչյուր տուփը պարունակում է 25 գ: Համոզվեք, որ համեմունքներում չկան համը ուժեղացնող բաղադրիչներ:
  8. Աղցանին ավելացնել քացախ, խառնել և թողնել 2 ժամ ՝ երբեմն խառնելով:
  9. Այժմ աղցանը լցնել բանկաների մեջ (նախապես մանրէազերծված), լցնել աղցանից անջատված հյութը:
  10. Ծածկել բանկաները կափարիչներով և դնել մանրէազերծվելու: Երբ ջուրը սկսի եռալ, ստերիլիզացրեք 0,5 լիտրանցը 10 րոպե, 1 լիտրանոցը՝ 15 րոպե:
  11. Ամուր փակել կափարիչները, պետք չէ շրջել գլխիվայր, փաթաթել և թողնել, որ սառչի:

Վարունգով կորեական աղցան

Պահածոն դնել զով, մութ տեղում ՝ պահարանում կամ նկուղում:

Վարունգով կորեական աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թարմ աղցան ֆունչոզայով

Խնդրում ենք Գնահատեք