Վարունգով կորեական աղցան. Ձմռանը շնորհակալություն կհայտնեք
Կծու և համեմված վարունգի շատ յուրօրինակ բաղադրատոմս, որը կդառնա գերազանց նախուտեստ և հիմնական ուտեստների հավելում:
Содержание
Վարունգով կորեական աղցան. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
- վարունգ 3 կգ
- սոխ 500 գ
- գազար 500 գ
- աղ 2.5 ճաշի գդալ
- շաքար 4 ճաշի գդալ
- քացախ 9% 160 մլ
- բուսական յուղ 250 գ
- սամիթ 1 փունջ
- համեմունք կորեական գազարի համար 1 տուփ
Վարունգով կորեական աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ վարունգները, լցնել մաքուր և սառը ջրի մեջ 2 ժամ:
- Հեռացնել պոչերը, կտրել 5 մմ հաստությամբ շրջանակներով:
- Կտրել սոխը բարակ կես օղակներով:
- Քերել գազար միջին քերիչի վրա:
- Կտրել սամիթը և խառնել վարունգի, սոխի և գազարի հետ:
- Ավելացնել աղ, շաքար, 2 տուփ կորեական գազարի համեմունք:
- Հուշում. Յուրաքանչյուր տուփը պարունակում է 25 գ: Համոզվեք, որ համեմունքներում չկան համը ուժեղացնող բաղադրիչներ:
- Աղցանին ավելացնել քացախ, խառնել և թողնել 2 ժամ ՝ երբեմն խառնելով:
- Այժմ աղցանը լցնել բանկաների մեջ (նախապես մանրէազերծված), լցնել աղցանից անջատված հյութը:
- Ծածկել բանկաները կափարիչներով և դնել մանրէազերծվելու: Երբ ջուրը սկսի եռալ, ստերիլիզացրեք 0,5 լիտրանցը 10 րոպե, 1 լիտրանոցը՝ 15 րոպե:
- Ամուր փակել կափարիչները, պետք չէ շրջել գլխիվայր, փաթաթել և թողնել, որ սառչի:
Պահածոն դնել զով, մութ տեղում ՝ պահարանում կամ նկուղում:
Վարունգով կորեական աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Թարմ աղցան ֆունչոզայով