Բիսկվիթով ռուլետ 5 րոպեում. Անպայման փորձեք այս խմորեղենը

Բիսկվիթով ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բիսկվիթով ռուլետն իրականում անչափ արագ է պատրաստվում: Փորձեք այս ռուլետը թխել, եթե ժամանակ բոլորովին չունեք:

Այն արագ է ստացվում, ունի հիանալի համ, ռուլետն իսկական կախարդական փայտիկ է, երբ հյուրերն անսպասելի են գալիս, կամ ցանկանում եք հանգստյան օրերին ինչ-որ քաղցր բան համտեսել:

Բայց կա մի լուրջ խնդիր, ռուլետը շատ արագ անհետանում է սեղանից:

Բիսկվիթով ռուլետ

Բիսկվիթով ռուլետ. Բաղադրությունը

Խմորի համար

_3 ձու

_0,5 բաժակ շաքար

_2 ճաշի գդալ մեղր

_1 բաժակ ալյուր

_1 թեյի գդալ խմորի սոդա

_2 ճաշի գդալ քացախ

Լցոնի համար

_Ջեմ (ոչ շատ ջրիկ) կամ եփած խտացրած կաթ

Բիսկվիթով ռուլետ

Բիսկվիթով ռուլետ. Ինչպես պատրաստել

_Խմորի համար բոլոր բաղադրիչները լցնել խորը ամանի մեջ և հարել խառնիչով:

_Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով և այն լավ յուղել կարագով: Խմորը լցնել տապակի վրա, այն զգուշորեն հավասարեցնել, դնել նախապես մինչև 180 ° տաքացված ջեռոցում: Պետք է թխել ընդամենը 5-7 րոպե:

_Խմորը հանել ջեռոցից և արագ լցոնը քսելով, քանի դեռ տաք է, ոլորել այն, թող ռուլետը սառչի:

_Վրան ցանել շաքարի փոշի, գեղեցիկ կտրատել և վայելել ախորժակով:

Մենք շատ ուրախ կլինենք, եթե ձեզ դուր գա տնական ռուլետի այս պարզ և համեղ բաղադրատոմսը:

Բիսկվիթով ռուլետ

Եթե ​​սիրում եք կակաչի սերմեր, ապա ձեզ անպայման դուր կգա, եթե ռուլետ թխեք` կակաչի լցոնումով:

Բիսկվիթով ռուլետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Ամենահեշտ Ռուլետ Դասական Տարբերակով 2 Րոպեում

Խնդրում ենք Գնահատեք